Serveur d'exploration Thomatine - Exploration (Accueil)

Index « Keywords » - entrée « Amino Acids (analysis) »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
Amino Acid Substitution (MeSH) < Amino Acids (analysis) < Amino Acids (genetics)  Facettes :

List of bibliographic references indexed by Amino Acids (analysis)

Number of relevant bibliographic references: 3.
Ident.Authors (with country if any)Title
000051 (2019) Belinda Kemp [Canada] ; Bruna Condé [Australie] ; Sandrine Jégou [France] ; Kate Howell [Australie] ; Yann Vasserot [France] ; Richard Marchal [France]Chemical compounds and mechanisms involved in the formation and stabilization of foam in sparkling wines.
000568 (1984) H. Van Der Wel ; R B Iyengar ; J. Van Brouwershaven ; P D Van Wassenaar ; W J Bel ; F J Van Der OuderaaAssignment of the disulphide bonds in the sweet-tasting protein thaumatin I.
000584 (1972) H. Van Der Wel ; K. LoeveIsolation and characterization of thaumatin I and II, the sweet-tasting proteins from Thaumatococcus daniellii Benth.

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Bois/explor/ThaumatinV1/Data/Main/Exploration
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Main/Exploration/KwdEn.i -k "Amino Acids (analysis)" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Main/Exploration/KwdEn.i  \
                -Sk "Amino Acids (analysis)" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/Main/Exploration/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=    Bois
   |area=    ThaumatinV1
   |flux=    Main
   |étape=   Exploration
   |type=    indexItem
   |index=    KwdEn.i
   |clé=    Amino Acids (analysis)
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.37.
Data generation: Tue Nov 3 10:25:16 2020. Site generation: Tue Nov 3 10:26:24 2020