Serveur d'exploration sur l'oranger - Analysis (USA)

Index « Titre (en) » - entrée « stability »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
ssr < stability < stable  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 11.
Ident.Authors (with country if any)Title
000055 (2016) Amanda M. Graves [États-Unis] ; Navam Hettiarachchy [États-Unis] ; Srinivas Rayaprolu [États-Unis] ; Ruiqi Li [États-Unis] ; Ronny Horax [États-Unis] ; Han-Seok Seo [États-Unis]Bioactivity of a Rice Bran-Derived Peptide and its Sensory Evaluation and Storage Stability in Orange Juice.
000401 (2011) Lindsey Ellerbee [États-Unis] ; Louise Wicker [États-Unis]Calcium and pH influence on orange juice cloud stability
000421 (2010) Lauren S. Jackson [États-Unis] ; Zhe Zhang ; William H. TollesonThermal stability of ricin in orange and apple juices.
000782 (2003) David A. Johnson [États-Unis] ; Albert C. Roach ; Anders S. Carlsson ; Anders A S. Karlsson ; Dan E. BehrStability of esomeprazole capsule contents after in vitro suspension in common soft foods and beverages.
000840 (2002) M. H. Choi [Corée du Sud] ; G. H. Kim [Corée du Sud] ; H. S. Lee [États-Unis]Effects of ascorbic acid retention on juice color and pigment stability in blood orange (Citrus sinensis) juice during refrigerated storage
000968 (1998) Randall G. Cameron [États-Unis] ; Robert A. Baker [États-Unis] ; Karel Grohmann [États-Unis]Multiple Forms of Pectinmethylesterase from Citrus Peel and Their Effects on Juice Cloud Stability
000A03 (1997) Steven Pao [États-Unis] ; Wilbur W. Widmer [États-Unis] ; Peter D. Petracek [États-Unis]Effects of Cutting on Juice Leakage, Microbiological Stability and Bitter Substances of Peeled Citrus
000B00 (1994) R. G. Cameron [États-Unis] ; R. P. Niedz ; K. Grohmann [États-Unis]Variable heat stability for multiple forms of pectin methylesterase from citrus tissue culture cells
000C35 (1991) A. A. Watad [Israël] ; D. Swartzberg [Israël] ; R. A. Bressan [États-Unis] ; S. Izhar [Israël] ; P. M. Hasegawa [États-Unis]Stability of salt tolerance at the cell level after regeneration of plants from a salt tolerant tobacco cell line
000E98 (1959) J. Dekker [États-Unis] ; Peter A. Ark [États-Unis]Penetration and Stability of GS‐1 in Plant Tissue
000F17 (????) Matthew W. Bernart [États-Unis]Ultra-High Performance Liquid Chromatography (UHPLC) Method for the Determination of Limonene in Sweet Orange (Citrus sinensis) Oil: Implications for Limonene Stability.

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Wicri/Bois/explor/OrangerV1/Data/USA/Analysis
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/USA/Analysis/Title.i -k "stability" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/USA/Analysis/Title.i  \
                -Sk "stability" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/USA/Analysis/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=    Wicri/Bois
   |area=    OrangerV1
   |flux=    USA
   |étape=   Analysis
   |type=    indexItem
   |index=    Title.i
   |clé=    stability
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.25.
Data generation: Sat Dec 3 17:11:04 2016. Site generation: Wed Mar 6 18:18:32 2024