Serveur d'exploration sur l'oranger - Analysis (USA)

Index « Keywords » - entrée « Flavor »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
Flavoprotein < Flavor < Flavoring Agents (adverse effects)  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 12.
Ident.Authors (with country if any)Title
000337 (2012) David Obenland [États-Unis] ; Sue Collin [États-Unis] ; James Sievert [États-Unis] ; Mary Lu Arpaia [États-Unis]Impact of High-temperature Forced-air Heating of Navel Oranges on Quality Attributes, Sensory Parameters, and Flavor Volatiles
000541 (2009) David Obenland [États-Unis] ; Sue Collin [États-Unis] ; Bruce Mackey [États-Unis] ; James Sievert [États-Unis] ; Kent Fjeld [États-Unis] ; Mary Lu Arpaia [États-Unis]Determinants of flavor acceptability during the maturation of navel oranges
000596 (2008) David Obenland [États-Unis] ; Sue Collin [États-Unis] ; James Sievert [États-Unis] ; Kent Fjeld [États-Unis] ; Julie Doctor [États-Unis] ; Mary Lu Arpaia [États-Unis]Commercial packing and storage of navel oranges alters aroma volatiles and reduces flavor quality
000645 (2007) Simona Pinnavaia [Italie] ; Emilio Senesi [Italie] ; Anne Plotto [États-Unis] ; Jan A. Narciso [États-Unis] ; Elizabeth A. Baldwin [États-Unis]Flavor and Other Quality Factors of Enzyme-peeled Oranges Treated with Citric Acid
000826 (2002) Katumi Umano [États-Unis] ; Yukio Hagi [États-Unis] ; Takayuki Shibamoto [États-Unis]Volatile chemicals identified in extracts from newly hybrid citrus, dekopon (Shiranuhi mandarin Suppl. J)
000860 (2001) P. E. Shaw [États-Unis] ; M. Lebrun [France] ; M. Dornier [France] ; M. N. Ducamp [France] ; M. Courel [France] ; M. Reynes [France]Evaluation of Concentrated Orange and Passionfruit Juices Prepared by Osmotic Evaporation
000886 (2001) Zehra Ayhan [États-Unis, Turquie] ; HYE WON YEOM [États-Unis] ; Q. Howard Zhang [États-Unis] ; David B. Min [États-Unis]Flavor, color, and vitamin C retention of pulsed electric field processed orange juice in different packaging materials
000898 (2001) Robert J. Braddock [États-Unis] ; Charles R. Bryan [États-Unis] ; Jacqueline K. Burns [États-Unis]Capillary electrophoresis analysis of orange juice pectinesterases
000927 (2000) Robert D. Hagenmaier [États-Unis]Evaluation of a polyethylene-candelilla coating for 'Valencia' oranges
000929 (2000) HYE WON YEOM [États-Unis] ; Charles B. Streaker [États-Unis] ; Q. Howard Zhang [États-Unis] ; David B. Min [États-Unis]Effects of pulsed electric fields on the quality of orange juice and comparison with heat pasteurization
000943 (1999) James P. Mattheis [États-Unis] ; John K. Fellman [États-Unis]Preharvest factors influencing flavor of fresh fruit and vegetables
000B07 (1994) K. C. Shellie [États-Unis] ; R. L. ManganPostharvest quality of 'Valencia' orange after exposure to hot, moist, forced air for fruit fly disinfestation

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Wicri/Bois/explor/OrangerV1/Data/USA/Analysis
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/USA/Analysis/KwdEn.i -k "Flavor" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/USA/Analysis/KwdEn.i  \
                -Sk "Flavor" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/USA/Analysis/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=    Wicri/Bois
   |area=    OrangerV1
   |flux=    USA
   |étape=   Analysis
   |type=    indexItem
   |index=    KwdEn.i
   |clé=    Flavor
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.25.
Data generation: Sat Dec 3 17:11:04 2016. Site generation: Wed Mar 6 18:18:32 2024