Serveur d'exploration sur l'oranger - Analysis (USA)

Index « Auteurs » - entrée « Gary Luzio »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
Gary J. Muehlbauer < Gary Luzio < Gary M. Brett  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 4.
Ident.Authors (with country if any)Title
000249 (2013) Karel Grohman [États-Unis] ; Randall Cameron [États-Unis] ; Yang Kim [États-Unis] ; Wilbur Widmer [États-Unis] ; Gary Luzio [États-Unis]Extraction and recovery of pectic fragments from citrus processing waste for co–production with ethanol
000253 (2013) Jinhe Bai [États-Unis] ; John A. Manthey [États-Unis] ; Bryan L. Ford [États-Unis] ; Gary Luzio [États-Unis] ; Randall G. Cameron [États-Unis] ; Jan Narciso [États-Unis] ; Elizabeth A. Baldwin [États-Unis]Effect of extraction, pasteurization and cold storage on flavonoids and other secondary metabolites in fresh orange juice
000298 (2012) Elizabeth A. Baldwin [États-Unis] ; Jinhe Bai ; Anne Plotto ; Randall Cameron ; Gary Luzio ; Jan Narciso ; John Manthey ; Wilbur Widmer ; Bryan L. FordEffect of extraction method on quality of orange juice: hand-squeezed, commercial-fresh squeezed and processed.
000435 (2010) Elizabeth Baldwin [États-Unis] ; Anne Plotto ; John Manthey ; Greg Mccollum ; Jinhe Bai ; Mike Irey ; Randall Cameron ; Gary LuzioEffect of liberibacter infection (huanglongbing disease) of citrus on orange fruit physiology and fruit/fruit juice quality: chemical and physical analyses.

List of associated KwdEn.i

Nombre de
documents
Descripteur
3Beverages (analysis)
3Citrus sinensis (chemistry)
2Food Handling (methods)
2Fruit (chemistry)
1Beverages (standards)
1Citrus sinensis (classification)
1Citrus sinensis (physiology)
1Cold Temperature
1Esters (analysis)
1Ethanol (analysis)
1Flavonoids (chemistry)
1Florida
1Food Analysis (methods)
1Food Storage
1Fruit (physiology)
1Hand
1Hot Temperature
1Humans
1Hydrogen-Ion Concentration
1Methanol (analysis)
1Odors
1Pasteurization
1Pectins (analysis)
1Plant Diseases (microbiology)
1Plant Oils (analysis)
1Plant Preparations (chemistry)
1Rhizobiaceae (physiology)
1Seasons
1Species Specificity
1Taste
1Terpenes (analysis)
1Volatile Organic Compounds (analysis)
1biofuels
1citrus
1galacturonic acid
1pectin
1processing waste

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Wicri/Bois/explor/OrangerV1/Data/USA/Analysis
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/USA/Analysis/Author.i -k "Gary Luzio" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/USA/Analysis/Author.i  \
                -Sk "Gary Luzio" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/USA/Analysis/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=    Wicri/Bois
   |area=    OrangerV1
   |flux=    USA
   |étape=   Analysis
   |type=    indexItem
   |index=    Author.i
   |clé=    Gary Luzio
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.25.
Data generation: Sat Dec 3 17:11:04 2016. Site generation: Wed Mar 6 18:18:32 2024