Serveur d'exploration sur l'oranger

Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.

Le cluster Gas chromatography - Mass spectrometry

Terms

11Gas chromatography
10Mass spectrometry
5Essential oil
5Coupled method
7Chemical analysis

Associations

Freq.WeightAssociation
90.858Gas chromatography - Mass spectrometry
50.707Essential oil - Mass spectrometry
50.707Coupled method - Mass spectrometry
50.674Essential oil - Gas chromatography
50.674Coupled method - Gas chromatography
50.570Chemical analysis - Gas chromatography

Documents par ordre de pertinence
000803 (2003) Brian M. Lawrence [États-Unis]Progress in essential oils
000980 (1998) P. Stremple [États-Unis]GC/MS analysis of polymethoxyflavones in citrus oils
000A49 (1996) B. M. Gaffney [États-Unis] ; M. Havekotte ; B. Jacobs ; L. CostaCharmAnalysis of two Citrus sinensis peel oil volatiles
000628 (2007) Jorry Dharmawan ; Stefan Kasapis ; Philip Curran ; Jeffrey R. Johnson [États-Unis]Characterization of volatile compounds in selected citrus fruits from Asia. Part I: freshly‐squeezed juice
000340 (2012) Juan M. Cevallos-Cevallos [États-Unis] ; David B. Futch [États-Unis] ; Turksen Shilts [États-Unis] ; Svetlana Y. Folimonova [États-Unis] ; Jose I. Reyes-De-Corcuera [États-Unis]GC-MS metabolomic differentiation of selected citrus varieties with different sensitivity to citrus huanglongbing
000900 (2001) G. Alonzo [Italie] ; F. Saiano [Italie] ; N. Tusa [États-Unis] ; S. Fatta Del Bosco [États-Unis]Analysis of volatile compounds released from embryogenic cultures and somatic embryos of sweet oranges by head space SPME
000A17 (1997) R. P. Niedz [États-Unis] ; M. G. Moshonas [États-Unis] ; B. Peterson [États-Unis] ; J. P. Shapiro [États-Unis] ; P. E. Shaw [États-Unis]Analysis of sweet orange (Citrus sinensis (L.) Osbeck) callus cultures for volatile compounds by gas chromatography with mass selective detector
000417 (2011) Silvano Fares [États-Unis, Italie] ; Drew R. Gentner [États-Unis] ; Jeong-Hoo Park [États-Unis] ; Elena Ormeno [États-Unis, France] ; John Karlik [États-Unis] ; Allen H. Goldstein [États-Unis]Biogenic emissions from Citrus species in California
000826 (2002) Katumi Umano [États-Unis] ; Yukio Hagi [États-Unis] ; Takayuki Shibamoto [États-Unis]Volatile chemicals identified in extracts from newly hybrid citrus, dekopon (Shiranuhi mandarin Suppl. J)
000C50 (1991) J. B. Bade [États-Unis] ; F. G. Jr Gmitter ; K. D. BowmanSimplified method of volatile leaf oil analysis for identification of Citrus cultivars
000472 (2010) PING DONG [États-Unis] ; PEIJU QIU [États-Unis, République populaire de Chine] ; YI ZHU [États-Unis, France] ; SHIMING LI [États-Unis] ; Chi-Tang Ho [États-Unis] ; David Julian Mcclements [États-Unis] ; HANG XIAO [États-Unis]Simultaneous determination of four 5-hydroxy polymethoxyflavones by reversed-phase high performance liquid chromatography with electrochemical detection
000481 (2010) Brett J. Savary [États-Unis] ; Prasanna Vasu [États-Unis] ; Alberto Nunez [États-Unis] ; Randall G. Cameron [États-Unis]Identification of Thermolabile Pectin Methylesterases from Sweet Orange Fruit by Peptide Mass Fingerprinting
000581 (2008) ZHENYU WANG [États-Unis] ; SHIMING LI [États-Unis] ; Stephen Ferguson [États-Unis] ; Robert Goodnow [États-Unis] ; Chi-Tang Ho [États-Unis]Validated reversed phase LC method for quantitative analysis of polymethoxyflavones in citrus peel extracts
000860 (2001) P. E. Shaw [États-Unis] ; M. Lebrun [France] ; M. Dornier [France] ; M. N. Ducamp [France] ; M. Courel [France] ; M. Reynes [France]Evaluation of Concentrated Orange and Passionfruit Juices Prepared by Osmotic Evaporation

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.25.
Data generation: Sat Dec 3 17:11:04 2016. Site generation: Wed Mar 6 18:18:32 2024