Serveur d'exploration sur l'oranger

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Le cluster K. Grohmann - R. G. Cameron

Terms

6K. Grohmann
2R. G. Cameron
2B. S. Buslig

Associations

Freq.WeightAssociation
20.577K. Grohmann - R. G. Cameron
20.577B. S. Buslig - K. Grohmann

Documents par ordre de pertinence
000A22 (1996) K. Grohmann [États-Unis] ; R. G. Cameron [États-Unis] ; B. S. Buslig [États-Unis]Fractionation and pretreatment of orange peel by dilute acid hydrolysis
000B00 (1994) R. G. Cameron [États-Unis] ; R. P. Niedz ; K. Grohmann [États-Unis]Variable heat stability for multiple forms of pectin methylesterase from citrus tissue culture cells
000B13 (1994) K. Grohmann [États-Unis] ; E. A. Baldwin [États-Unis] ; B. S. Buslig ; L. O'Neal IngramFermentation of galacturonic acid and other sugars in orange peel hydrolysates by the ethanologenic strain of Escherichia coli
000A48 (1996) J. A. Manthey [États-Unis] ; K. Grohmann [États-Unis]Concentrations of hesperidin and other orange peel flavonoids in citrus processing byproducts
000A62 (1995) K. Grohmann [États-Unis] ; G. Cameron [États-Unis] ; S. Buslig [États-Unis]Fermentation of sugars in organe peel hydrolysates to ethanol by recombinant Escherichia coli KO11
000B77 (1992) K. Grohmann [États-Unis] ; A. Baldwin [États-Unis]Hydrolysis of orange peel with pectinase and cellulase enzymes

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