Serveur d'exploration sur l'oranger

Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.

Pectinesterase And NotDavid B. Min

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 13.
Ident.Authors (with country if any)Title
000260 Brett J. Savary [États-Unis] ; Prasanna Vasu [États-Unis, Inde] ; Randall G. Cameron [États-Unis] ; T. Gregory Mccollum [États-Unis] ; Alberto Nunez [États-Unis]Structural Characterization of the Thermally Tolerant Pectin Methylesterase Purified from Citrus sinensis Fruit and Its Gene Sequence
000481 Brett J. Savary [États-Unis] ; Prasanna Vasu [États-Unis] ; Alberto Nunez [États-Unis] ; Randall G. Cameron [États-Unis]Identification of Thermolabile Pectin Methylesterases from Sweet Orange Fruit by Peptide Mass Fingerprinting
000737 WENWU GUO [République populaire de Chine] ; YANXIN DUAN [République populaire de Chine] ; Oscar Olivares-Fuster [Espagne] ; ZHENCAI WU [États-Unis] ; Covadonga R. Arias [États-Unis] ; Jacqueline K. Burns [États-Unis] ; Jude W. Grosser [États-Unis]Protoplast transformation and regeneration of transgenic valencia sweet orange plants containing a juice quality-related pectin methylesterase gene
000741 Randall G. Cameron [États-Unis] ; Brett J. Savary ; Arland T. Hotchkiss ; Marshall L. FishmanIsolation, characterization, and pectin-modifying properties of a thermally tolerant pectin methylesterase from Citrus sinensis var. valencia
000801 Randall G. Cameron [États-Unis] ; Brett J. Savary [États-Unis] ; Arland T. Hotchkiss [États-Unis] ; Marshall L. Fishman [États-Unis] ; H. O. A. K. Chau [États-Unis] ; Robert A. Baker ; Karel GrohmannSeparation and characterization of a salt-dependent pectin methylesterase from Citrus sinensis Var. valencia fruit tissue
000844 L. Wicker [États-Unis] ; J. L. Ackerley [États-Unis] ; M. Corredig [États-Unis]Clarification of juice by thermolabile Valencia pectinmethylesterase is accelerated by cations
000846 Brett J. Savary [États-Unis] ; Arland T. Hotchkiss [États-Unis] ; Randall G. Cameron [États-Unis]Characterization of a salt-independent pectin methylesterase purified from Valencia orange peel
000847 Covadonga R. Arias [États-Unis] ; Jacqueline K. Burns [États-Unis]A pectinmethylesterase gene associated with a heat-stable extract from Citrus
000876 Milena Corredig [États-Unis] ; William Kerr [États-Unis] ; Louise Wicker [États-Unis]Particle size distribution of orange juice cloud after addition of sensitized pectin
000898 Robert J. Braddock [États-Unis] ; Charles R. Bryan [États-Unis] ; Jacqueline K. Burns [États-Unis]Capillary electrophoresis analysis of orange juice pectinesterases
000968 Randall G. Cameron [États-Unis] ; Robert A. Baker [États-Unis] ; Karel Grohmann [États-Unis]Multiple Forms of Pectinmethylesterase from Citrus Peel and Their Effects on Juice Cloud Stability
000979 C. J. Nairn [États-Unis] ; D. J. Lewandowski [États-Unis] ; J. K. Burns [États-Unis]Genetics and expression of two pectinesterase genes in Valencia orange
000B00 R. G. Cameron [États-Unis] ; R. P. Niedz ; K. Grohmann [États-Unis]Variable heat stability for multiple forms of pectin methylesterase from citrus tissue culture cells

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.25.
Data generation: Sat Dec 3 17:11:04 2016. Site generation: Wed Mar 6 18:18:32 2024