Serveur d'exploration sur l'oranger - Analysis (France)

Index « Keywords » - entrée « Beverages (microbiology) »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
Beverages (analysis) < Beverages (microbiology) < Beverages (standards)  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 2.
Ident.Authors (with country if any)Title
000045 (2014) Armelle Martelet [France] ; Guillaume L'Hostis ; Paulo Tavares ; Sandrine Brasilès ; François Fenaille ; Christine Rozand ; Alain Theretz ; Gaspard Gervasi ; Jean-Claude Tabet ; Eric Ezan ; Christophe Junot ; Bruno H. Muller ; François BecherBacterial detection using unlabeled phage amplification and mass spectrometry through structural and nonstructural phage markers.
000182 (2003) Duried Alwazeer [France] ; Carole Delbeau ; Charles Divies ; Rémy CachonUse of redox potential modification by gas improves microbial quality, color retention, and ascorbic acid stability of pasteurized orange juice.

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Wicri/Bois/explor/OrangerV1/Data/France/Analysis
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/France/Analysis/KwdEn.i -k "Beverages (microbiology)" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/France/Analysis/KwdEn.i  \
                -Sk "Beverages (microbiology)" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/France/Analysis/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=    Wicri/Bois
   |area=    OrangerV1
   |flux=    France
   |étape=   Analysis
   |type=    indexItem
   |index=    KwdEn.i
   |clé=    Beverages (microbiology)
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.25.
Data generation: Sat Dec 3 17:11:04 2016. Site generation: Wed Mar 6 18:18:32 2024