Serveur d'exploration sur l'oranger - Curation (Ncbi)

Index « Keywords » - entrée « Food Handling (standards) »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
Food Handling (methods) < Food Handling (standards) < Food Hypersensitivity (blood)  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 3.
Ident.Authors (with country if any)Title
000372 (2004) Mario José Moreno Alvarez [Venezuela] ; Alexandra Machado ; Arelis Padr N ; David García ; Douglas Rafael Belén Camacho[Microbiological and physicochemical evaluation of pasteurized beverages fortified with orange deodorized residues extracts].
000813 (2007) P. Payá [Espagne] ; J. Oliva ; M A Cámara ; A. BarbaDissipation of insect growth regulators in fresh orange and orange juice.
000B78 (????) S Bharath Kumar [Inde] ; R. Ravi ; G. SaraswathiOptimization of fruit punch using mixture design.

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Wicri/Bois/explor/OrangerV1/Data/Ncbi/Curation
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Ncbi/Curation/KwdEn.i -k "Food Handling (standards)" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Ncbi/Curation/KwdEn.i  \
                -Sk "Food Handling (standards)" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/Ncbi/Curation/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=    Wicri/Bois
   |area=    OrangerV1
   |flux=    Ncbi
   |étape=   Curation
   |type=    indexItem
   |index=    KwdEn.i
   |clé=    Food Handling (standards)
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.25.
Data generation: Sat Dec 3 17:11:04 2016. Site generation: Wed Mar 6 18:18:32 2024