Serveur d'exploration sur le chocolat - Curation (Accueil)

Index « Auteurs » - entrée « P. G. Keeney »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
P. Fritz < P. G. Keeney < P. Galzy  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 4.
Ident.Authors (with country if any)Title
000058 (1969) Phospholipid concentration in cocoa butter and its relationship to viscosity in dark chocolate
000065 (1980) Triglyceride characteristics of cocoa butter from cacao fruit matured in a microclimate of elevated temperature1
000087 (1972) Various interactions in chocolate flavor
000110 (1980) Changes in lipid components of seeds during growth and ripening of cacao fruit

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=ChocolateV1/Data/Main/Curation
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Main/Curation/Author.i -k "P. G. Keeney" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Main/Curation/Author.i  \
                -Sk "P. G. Keeney" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/Main/Curation/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=   *** parameter Area/wikiCode missing *** 
   |area=    ChocolateV1
   |flux=    Main
   |étape=   Curation
   |type=    indexItem
   |index=    Author.i
   |clé=    P. G. Keeney
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.5.86.
Data generation: Fri Nov 7 18:17:47 2014. Site generation: Mon Mar 11 19:18:03 2024