Serveur d'exploration sur le LRGP - Checkpoint (PascalFrancis)

Index « Auteurs » - entrée « S. Jung »
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S. Jullemier < S. Jung < S. K. Malanowski  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 2.
Ident.Authors (with country if any)Title
000727 (2003) S. Jung [France] ; M. Ghoul [France] ; M. De Lamballerie-Anton [France]Influence of high pressure on the color and microbial quality of beef meat
000A40 (2000) S. Jung [France] ; M. Ghoul [France] ; M. Dc Lamballerie-Anton [France]Changes in lysosomal enzyme activities and shear values of high pressure treated meat during ageing

List of associated FC03.fr.i

Nombre de
documents
Descripteur
2Haute pression
2Viande boeuf
1Acid phosphatase
1Activité enzymatique
1Cathepsin D
1Contrôle microbiologique
1Couleur
1Durée conservation
1Effet pression
1Effort tranchant
1Maturation
1Multiplication microorganisme
1Tendreté

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Wicri

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