La maladie de Parkinson en France (serveur d'exploration)

Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.

Régime alimentaire And NotF. Dalsheimer

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 5.
Ident.Authors (with country if any)Title
000011 Ludmila Juricek [France] ; Xavier Coumoul [France]Alimentation, pesticides et pathologies neurologiques
000275 J.-C. Stoclet [France] ; V. Schini-Kerth [France]Flavonïdes alimentaires et santé humaine
000756 Maria Skaalum Petersen [Danemark] ; Jonrit Halling [Danemark] ; Sara Bech ; Lene Wermuth [Danemark] ; Pal Weihe [Danemark] ; Flemming Nielsen [Danemark] ; Poul J. J Rgensen [Danemark] ; Esben Budtz-J Rgensen [Danemark] ; Philippe Grandjean [Danemark, États-Unis]Impact of dietary exposure to food contaminants on the risk of Parkinson's disease
000B28 Caroline Perlemoine [France] ; Frédéric Macia [France] ; Francois Tison [France] ; Isabelle Coman [France] ; Dominique Guehl [France] ; Pierre Burbaud [France] ; Emmanuel Cuny [France] ; Laurence Baillet [France] ; Henri Gins [France] ; Vincent Rigalleau [France]Effects of subthalamic nucleus deep brain stimulation and levodopa on energy production rate and substrate oxidation in parkinson's disease
001312 D. Caparros-Lefebvre [France] ; A. Elbaz [France]Possible relation of atypical parkinsonism In the French West indies with consumption of tropical plants : a case-control study

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.29.
Data generation: Wed May 17 19:46:39 2017. Site generation: Mon Mar 4 15:48:15 2024