Movement Disorders (revue) - Exploration (Accueil)

Index « Keywords » - entrée « Food Habits »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
Food < Food Habits < Food Hypersensitivity (complications)  Facettes :

List of bibliographic references indexed by Food Habits

Number of relevant bibliographic references: 9.
Ident.Authors (with country if any)Title
002640 (2008) Jean-Sébastien Vidal [France] ; Marie Vidailhet [France] ; Alexis Elbaz [France] ; Pascal Derkinderen [France] ; Christophe Tzourio [France] ; Annick Alpérovitch [France]Risk factors of multiple system atrophy: A case‐control study in French patients
002B97 (2007) Andrew Siderowf [États-Unis] ; Danna Jennings [États-Unis] ; James Connolly [États-Unis] ; Richard L. Doty [États-Unis] ; Kenneth Marek [États-Unis] ; Matthew B. Stern [États-Unis]Risk factors for Parkinson's disease and impaired olfaction in relatives of patients with Parkinson's disease
002F50 (2007) Gang Hu [Finlande] ; Siamak Bidel [Finlande] ; Pekka Jousilahti [Finlande] ; Riitta Antikainen [Finlande] ; Jaakko Tuomilehto [Finlande]Coffee and tea consumption and the risk of Parkinson's disease
003238 (2006) Agnieszka Marczewska [Italie] ; Roberta De Notaris [Italie] ; Sabina Sieri [Italie] ; Michela Barichella [Italie] ; Elisabetta Fusconi [Italie] ; Gianni Pezzoli [Italie]Protein intake in Parkinsonian patients using the EPIC food frequency questionnaire
003D73 (2004) Lene Wermuth [Danemark] ; Nick Bünger [Danemark] ; Paul Von Weitzel-Mudersback [Danemark] ; Henning Pakkenberg [Danemark] ; Bernard Jeune [Danemark]Clinical characteristics of Parkinson's disease among Inuit in Greenland and inhabitants of the Faroe Islands and Als (Denmark)
004C97 (1999) Per-Arne Fall [Suède] ; Mats Fredrikson [Suède] ; Olav Axelson [Suède] ; Ann-Kathrine Granérus [Suède]Nutritional and occupational factors influencing the risk of Parkinson's disease: A case‐control study in southeastern Sweden
004D71 (1999) Cheryl Anderson [États-Unis] ; Harvey Checkoway [États-Unis] ; Gary M. Franklin [États-Unis] ; Shirley Beresford [États-Unis] ; Terri Smith-Weller [États-Unis] ; Phillip D. Swanson [États-Unis]Dietary factors in Parkinson's disease: The role of food groups and specific foods
005167 (1998) G. Logroscino [États-Unis, Italie] ; K. Marder [États-Unis] ; J. Graziano [États-Unis] ; G. Freyer [États-Unis] ; V. Slavkovich [États-Unis] ; N. Lojacono [États-Unis] ; L. Cote [États-Unis] ; R. Mayeux [États-Unis]Dietary iron, animal fats, and risk of Parkinson's disease
005364 (1997) Scheider [États-Unis] ; L. A. Hershey [États-Unis] ; J. E. Vena [États-Unis] ; T. Holmlund [États-Unis] ; J. R. Marshall [États-Unis] ; J. L. Freudenheim [États-Unis]Dietary antioxidants and other dietary factors in the etiology of Parkinson's disease

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Wicri/Santé/explor/MovDisordV3/Data/Main/Exploration
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Main/Exploration/KwdEn.i -k "Food Habits" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Main/Exploration/KwdEn.i  \
                -Sk "Food Habits" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/Main/Exploration/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=    Wicri/Santé
   |area=    MovDisordV3
   |flux=    Main
   |étape=   Exploration
   |type=    indexItem
   |index=    KwdEn.i
   |clé=    Food Habits
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.23.
Data generation: Sun Jul 3 12:29:32 2016. Site generation: Wed Feb 14 10:52:30 2024