Serveur d'exploration sur les dispositifs haptiques - Analysis (UK)

Index « Keywords » - entrée « Food »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
Follow-Up Studies < Food < Food intake  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 3.
Ident.Authors (with country if any)Title
000386 (2012) Betina Piqueras-Fiszman [Espagne, Royaume-Uni] ; Charles Spence [Royaume-Uni]The influence of the feel of product packaging on the perception of the oral-somatosensory texture of food
000418 (2011) Sirous Mobini [Royaume-Uni] ; Rosemary G. Platts ; David A. BoothHaptic signals of texture while eating a food. Multisensory cognition as interacting discriminations from norm.
000490 (2011) Sirous Mobini [Royaume-Uni] ; Rosemary G. Platts [Royaume-Uni] ; David A. Booth [Royaume-Uni]Haptic signals of texture while eating a food. Multisensory cognition as interacting discriminations from norm

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Ticri/CIDE/explor/HapticV1/Data/UK/Analysis
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/UK/Analysis/KwdEn.i -k "Food" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/UK/Analysis/KwdEn.i  \
                -Sk "Food" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/UK/Analysis/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=    Ticri/CIDE
   |area=    HapticV1
   |flux=    UK
   |étape=   Analysis
   |type=    indexItem
   |index=    KwdEn.i
   |clé=    Food
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.23.
Data generation: Mon Jun 13 01:09:46 2016. Site generation: Wed Mar 6 09:54:07 2024