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Index « Auteurs » - entrée « H. Otteneder »
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H. Ostermann < H. Otteneder < H. P. Bach  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 19.
Ident.Authors (with country if any)Title
001963 (2005) H. Otteneder [Allemagne] ; P. Majerus [Allemagne]Pesticide residues in wine, transfer from grapes
001B80 (2004) H. Otteneder [Allemagne] ; R. Marx [Allemagne]Method-performance study on the determination of nine characteristic anthocyanins in red wine by HPLC
001C31 (2003) H. Otteneder ; B. Gabel[Ochratoxin a (OTA) in coffee - Comparison of german data from 1995-1999 and 2000-2002].
001E47 (2002) P. Majerus ; V. Curtui ; H. Otteneder ; E. Usleber[Not Available].
002043 (2001) H. Otteneder [Allemagne] ; P. MajerusOchratoxin A (OTA) in coffee: nation-wide evaluation of data collected by German Food Control 1995-1999.
002150 (2001) H. Otteneder [Allemagne] ; P. Maierus [Allemagne]Ochratoxin A (OTA) in coffee: nation-wide evaluation of data collected by German Food Control 1995-1999
002160 (2001) H. Otteneder [Allemagne] ; P. Majerus [Allemagne]Ethylene (ETU)- and propylen-ethiourea (PTU) residues in wine
002179 (2001) H. Otteneder [Allemagne] ; P. Majerus [Allemagne]Mykotoxine, Lebensmittel-Kontaminanten Nr. 1? : Versuch einer Standortbestimmung
002203 (2000) H. Otteneder ; P. Majerus[Not Available].
002216 (2000) H. Otteneder [Allemagne] ; P. MajerusOccurrence of ochratoxin A (OTA) in wines: influence of the type of wine and its geographical origin.
002323 (2000) R. Majerus [Allemagne] ; H. Bresch [Allemagne] ; H. Otteneder [Allemagne]Ochratoxin A in wines, fruit juices and seasonings
002330 (2000) H. Otteneder [Allemagne] ; P. Majerus [Allemagne]Occurrence of ochratoxin A (OTA) in wines : influence of the type of wine and its geographical origin
002578 (1999) H. Otteneder [Allemagne] ; M. Zimmer [Allemagne] ; J. Schaab [Allemagne]Nachweis des Glycerinzusatzes zu Wein
002D53 (1996) P. Majerus [Allemagne] ; H. Otteneder [Allemagne]Nachweis und Vorkommen von Ochratoxin A in Wein und Traubensaft
002F22 (1995) H. Otteneder [Allemagne] ; R. MarxRingversuch zur Bestimmung von Glucose, Fructose, Glycerin und Ethanol in Wein mittels HPLC-Ionenaustauschchromatographie und RI-Detektion
003102 (1994) B. Holbach [Allemagne] ; H. Förstel ; H. Otteneder [Allemagne] ; H. HützenDas Verhältnis der Stabilisotopen 18O and 16O zur Beurteilung von Auslandswein
003103 (1994) H. Otteneder [Allemagne]Das Ende der staatlichen Lebensmitteluntersuchung ?
003406 (1992) H. Otteneder [Allemagne] ; A. PützPestizidgehalte Rheinland-pfälzischer Trinkwässer : Situationsanalyse aus der Sicht der Amtlichen Lebensmittelüberwachung
003533 (1991) P. Majerus [Allemagne] ; H. OttenederNitrosamine in Bedarfsgenständen aus Natur- und Synthesekautschuk

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