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Index « Auteurs » - entrée « H. Otteneder »
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H. Ostermann < H. Otteneder < H. P. Bach  Facettes :

List of bibliographic references indexed by H. Otteneder

Number of relevant bibliographic references: 17.
Ident.Authors (with country if any)Title
001797 (2005) H. Otteneder [Allemagne] ; P. Majerus [Allemagne]Pesticide residues in wine, transfer from grapes
001982 (2004) H. Otteneder [Allemagne] ; R. Marx [Allemagne]Method-performance study on the determination of nine characteristic anthocyanins in red wine by HPLC
001A22 (2003) H. Otteneder ; B. Gabel[Ochratoxin a (OTA) in coffee - Comparison of german data from 1995-1999 and 2000-2002].
001C07 (2002) P. Majerus ; V. Curtui ; H. Otteneder ; E. Usleber[Not Available].
001E64 (2001) H. Otteneder [Allemagne] ; P. Maierus [Allemagne]Ochratoxin A (OTA) in coffee: nation-wide evaluation of data collected by German Food Control 1995-1999
001E68 (2001) H. Otteneder [Allemagne] ; P. Majerus [Allemagne]Ethylene (ETU)- and propylen-ethiourea (PTU) residues in wine
001E81 (2001) H. Otteneder [Allemagne] ; P. Majerus [Allemagne]Mykotoxine, Lebensmittel-Kontaminanten Nr. 1? : Versuch einer Standortbestimmung
001F05 (2000) H. Otteneder ; P. Majerus[Not Available].
001F95 (2000) R. Majerus [Allemagne] ; H. Bresch [Allemagne] ; H. Otteneder [Allemagne]Ochratoxin A in wines, fruit juices and seasonings
002002 (2000) H. Otteneder [Allemagne] ; P. Majerus [Allemagne]Occurrence of ochratoxin A (OTA) in wines : influence of the type of wine and its geographical origin
002199 (1999) H. Otteneder [Allemagne] ; M. Zimmer [Allemagne] ; J. Schaab [Allemagne]Nachweis des Glycerinzusatzes zu Wein
002856 (1996) P. Majerus [Allemagne] ; H. Otteneder [Allemagne]Nachweis und Vorkommen von Ochratoxin A in Wein und Traubensaft
002A07 (1995) H. Otteneder [Allemagne] ; R. MarxRingversuch zur Bestimmung von Glucose, Fructose, Glycerin und Ethanol in Wein mittels HPLC-Ionenaustauschchromatographie und RI-Detektion
002B57 (1994) B. Holbach [Allemagne] ; H. Förstel ; H. Otteneder [Allemagne] ; H. HützenDas Verhältnis der Stabilisotopen 18O and 16O zur Beurteilung von Auslandswein
002B58 (1994) H. Otteneder [Allemagne]Das Ende der staatlichen Lebensmitteluntersuchung ?
002E17 (1992) H. Otteneder [Allemagne] ; A. PützPestizidgehalte Rheinland-pfälzischer Trinkwässer : Situationsanalyse aus der Sicht der Amtlichen Lebensmittelüberwachung
002F36 (1991) P. Majerus [Allemagne] ; H. OttenederNitrosamine in Bedarfsgenständen aus Natur- und Synthesekautschuk

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