Serveur d'exploration sur Pittsburgh

Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.

Aliment And NotMINGUI SUN

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 10.
Ident.Authors (with country if any)Title
000164 Shilpi Oberoi [États-Unis] ; Aaron Barchowsky [États-Unis] ; Felicia Wu [États-Unis]The Global Burden of Disease for Skin, Lung, and Bladder Cancer Caused by Arsenic in Food
000302 Brooke E. Tvermoes [États-Unis] ; Amber M. Banducci [États-Unis] ; Kathryn D. Devlin [États-Unis] ; Brent D. Kerger [États-Unis] ; Mathew M. Abramson [États-Unis] ; Ilona G. Bebenek [États-Unis] ; Andrew D. Monnot [États-Unis]Screening level health risk assessment of selected metals in apple juice sold in the United States
000443 F. Wu [États-Unis] ; T. Bui-Klimke [États-Unis] ; K. Naumoff Shields [États-Unis]Potential economic and health impacts of ochratoxin A regulatory standards
000647 L. M. Jaacks [États-Unis] ; Y. Ma [États-Unis] ; N. Davis [États-Unis] ; L. M. Delahanty [États-Unis] ; E. J. Mayer-Davis [États-Unis] ; P. W. Franks [États-Unis] ; J. Brown-Friday [États-Unis] ; M. Isonaga [États-Unis] ; A. M. Kriska [États-Unis] ; E. M. Venditti [États-Unis] ; J. Wylie-Rosett [États-Unis]Long-term changes in dietary and food intake behaviour in the Diabetes Prevention Program Outcomes Study
000986 Patricia A. Cluss ; Luann Fee [États-Unis] ; Rebecca J. Culyba [États-Unis] ; Kiran B. Bhat [États-Unis] ; Kay Owen [États-Unis]Effect of Food Service Nutrition Improvements on Elementary School Cafeteria Lunch Purchase Patterns
000C63 MILING LI [États-Unis] ; Laura S. Sherman [États-Unis] ; Joel D. Blum [États-Unis] ; Philippe Grandjean [États-Unis, Danemark] ; Bjarni Mikkelsen ; Pál Weihe ; Elsie M. Sunderland [États-Unis] ; James P. Shine [États-Unis]Assessing Sources of Human Methylmercury Exposure Using Stable Mercury Isotopes
002E23 Susan L. Hyman [États-Unis] ; Patricia A. Stewart [États-Unis] ; Brianne Schmidt [États-Unis] ; Usa Cain [États-Unis] ; Nicole Lemcke [États-Unis] ; Jennifer T. Foley [États-Unis] ; Robin Peck [États-Unis] ; Traci Clemons [États-Unis] ; Ann Reynolds [États-Unis] ; Cynthia Johnson [États-Unis] ; Benjamin Handen [États-Unis] ; S. Jill James [États-Unis] ; Patty Manning Courtney [États-Unis] ; Cynthia Molloy [États-Unis] ; Philip K. Ng [États-Unis]Nutrient Intake From Food in Children With Autism
003047 Anne M. J. Gilsing [États-Unis, Pays-Bas] ; Sonja I. Berndt [États-Unis] ; Elizabeth H. Ruder [États-Unis] ; Barry I. Graubard [États-Unis] ; Leah M. Ferrucci [États-Unis] ; Laura Burdett [États-Unis] ; Joel L. Weissfeld [États-Unis] ; Amanda J. Cross [États-Unis] ; Rashmi Sinha [États-Unis]Meat-related mutagen exposure, xenobiotic metabolizing gene polymorphisms and the risk of advanced colorectal adenoma and cancer
003212 Lawrence R. Wechsler [États-Unis] ; Tudor G. Jovin [États-Unis]Intravenous Recombinant Tissue-Type Plasminogen Activator in the Extended Time Window and the US Food and Drug Administration: Confused About the Time
003E85 Tammy S. Jacobs [États-Unis] ; Matthew J. Greenhawt [États-Unis] ; David Hauswirth [États-Unis] ; Lynda Mitchell [États-Unis] ; Todd D. Green [États-Unis]A survey study of index food-related allergic reactions and anaphylaxis management

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.38.
Data generation: Fri Jun 18 17:37:45 2021. Site generation: Fri Jun 18 18:15:47 2021