List of bibliographic references
Number of relevant bibliographic references: 9.
Ident. | Authors (with country if any) | Title |
---|
000024 (2013) |
Jennifer A. Dijkstra [États-Unis] ; Kate L. Buckman [États-Unis] ; Darren Ward [États-Unis] ; David W. Evans [États-Unis] ; Michele Dionne [États-Unis] ; Celia Y. Chen [États-Unis] | Experimental and Natural Warming Elevates Mercury Concentrations in Estuarine Fish |
000131 (2007) |
Andrew C. Jupe [États-Unis] ; Angus P. Wilkinson [États-Unis] ; Karen Luke [Canada] ; Gary P. Funkhouser [États-Unis] | Slurry Consistency and In Situ Synchrotron X‐Ray Diffraction During the Early Hydration of Portland Cements With Calcium Chloride |
000137 (2007) |
Joong-Han Shin [États-Unis] ; Barbara A. Rasco [États-Unis] | Effect of Water Phase Salt Content and Storage Temperature on Listeria monocytogenes Survival in Chum Salmon (Oncorhynchus keta) Roe and Caviar (Ikura) |
000188 (2001) |
Jose L. Sericano [États-Unis] ; James M. Brooks [États-Unis] ; Michael A. Champ [États-Unis] ; Mahlon C. Kennicutt Ii [États-Unis] ; Vyacheslav V. Makeyev [Russie] | Trace Contaminant Concentrations in the Kara Sea and its Adjacent Rivers, Russia |
000277 (1996) |
A. C. Trail ; H. P. Fleming [États-Unis] ; C. T. Young ; R. F. Mcfeeters [États-Unis] | CHEMICAL AND SENSORY CHARACTERIZATION OF COMMERCIAL SAUERKRAUT |
000323 (1994) |
B. P Demos [États-Unis] ; J. C. Forrest [États-Unis] ; A. L. Grant [États-Unis] ; M. D. Judge [États-Unis] ; L. F. Chen [États-Unis] | LOW‐FAT, NO ADDED SALT IN RESTRUCTURED BEEF STEAKS WITH VARIOUS BINDERS |
000404 (1990) |
Richard P. Bobbin [États-Unis] ; Maureen Fallon [États-Unis] ; Jean-Luc Puel [États-Unis] ; Georgia Bryant [États-Unis] ; Sanford C. Bledsoe Jr. [États-Unis] ; Gary Zajic [États-Unis] ; Jochen Schacht [États-Unis] | Acetylcholine, carbachol, and GABA induce no detectable change in the length of isolated outer hair cells |
000667 (1960) |
M. E. Loughlin [États-Unis] ; A. E. Teeri [États-Unis] | NUTRITIVE VALUE OF FISH. II. BIOTIN, FOLIC ACID, PANTOTHENIC ACID, and FREE AMINO ACIDS OF VARIOUS SALT‐WATER SPECIES |
000670 (1957) |
A. E. Teeri [États-Unis] ; M. E. Loughlin [États-Unis] ; Jd. Josselyn [États-Unis] | NUTRITIVE VALUE OF FISH I. NICOTINIC ACID, RIBOFLAVIN, VITAMIN B12, AND AMINO ACIDS OF VARIOUS SALT‐WATER SPECIES |
Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)
EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Eau/explor/LotaV3/Data/USA/Analysis
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/USA/Analysis/AbsEn.i -k "salt"
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/USA/Analysis/AbsEn.i \
-Sk "salt" \
| HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/USA/Analysis/biblio.hfd
Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri
{{Explor lien
|wiki= Eau
|area= LotaV3
|flux= USA
|étape= Analysis
|type= indexItem
|index= AbsEn.i
|clé= salt
}}
| This area was generated with Dilib version V0.6.39. Data generation: Fri May 20 09:58:26 2022. Site generation: Fri May 20 10:24:07 2022 |  |