Serveur d'exploration sur l'esturgeon - Checkpoint (PubMed)

Index « MedMesh.i » - entrée « Food Microbiology »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
Food Inspection < Food Microbiology < Food Packaging  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 4.
Ident.Authors (with country if any)Title
000208 (2014) Meng Gui [République populaire de Chine] ; Binzhao ; Juyi Song ; Zhichao Zhang ; Pengzhao Hui ; Pinglan LiBiogenic amines formation, nucleotide degradation and TVB-N accumulation of vacuum-packed minced sturgeon (Acipenser schrencki) stored at 4 °C and their relation to microbiological attributes.
000508 (2005) M. Al-Holy [Jordanie] ; M. Lin ; B. RascoDestruction of Listeria monocytogenes in sturgeon (Acipenser transmontanus) caviar by a combination of nisin with chemical antimicrobials or moderate heat.
000524 (2004) M. Al-Holy [États-Unis] ; J. Ruiter ; M. Lin ; D H Kang ; B. RascoInactivation of Listeria innocua in nisin-treated salmon (Oncorhynchus keta) and sturgeon (Acipenser transmontanus) caviar heated by radio frequency.
000807 (????) Joong-Han Shin [États-Unis] ; Alexandra C M. Oliveira ; Barbara A. RascoQuality attributes and microbial storage stability of caviar from cultivated white sturgeon (Acipenser transmontanus).

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Wicri/Eau/explor/EsturgeonV1/Data/PubMed/Checkpoint
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/PubMed/Checkpoint/MedMesh.i -k "Food Microbiology" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/PubMed/Checkpoint/MedMesh.i  \
                -Sk "Food Microbiology" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/PubMed/Checkpoint/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=    Wicri/Eau
   |area=    EsturgeonV1
   |flux=    PubMed
   |étape=   Checkpoint
   |type=    indexItem
   |index=    MedMesh.i
   |clé=    Food Microbiology
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.27.
Data generation: Sat Mar 25 15:37:54 2017. Site generation: Tue Feb 13 14:18:49 2024