Caviar And NotMurad Al-Holy
List of bibliographic references
Number of relevant bibliographic references: 19.Ident. | Authors (with country if any) | Title |
---|---|---|
000100 | Joong-Han Shin [États-Unis] ; Alexandra C. M. Oliveira [États-Unis] ; Barbara A. Rasco [États-Unis] | Quality Attributes and Microbial Storage Stability of Caviar from Cultivated White Sturgeon (Acipenser transmontanus) |
000105 | XIAONAN LU [États-Unis] ; Molly Webb [États-Unis] ; Mariah Talbott [États-Unis] ; Joel Van Eenennaam [États-Unis] ; Amanda Palumbo [États-Unis] ; Javier Linares-Casenave [États-Unis] ; Serge Doroshov [États-Unis] ; Peter Struffenegger [États-Unis] ; Barbara Rasco [États-Unis] | Distinguishing Ovarian Maturity of Farmed White Sturgeon (Acipenser transmontanus) by Fourier Transform Infrared Spectroscopy: A Potential Tool for Caviar Production Management |
000156 | Fabio Caprino [Italie] ; Vittorio Maria Moretti [Italie] ; Federica Bellagamba [Italie] ; Giouanni Mario Turchini [Australie] ; Maria Letizia Busetto [Italie] ; Ivan Giani [Italie] ; Maria Antonietta Paleari [Italie] ; Mario Pazzaglia [Italie] | Fatty acid composition and volatile compounds of caviar from farmed white sturgeon (Acipenser transmontanus) |
000201 | Maristella Gussoni [Italie] ; Fulvia Greco [Italie] ; Alessandra Vezzoli [Italie] ; Maria Antonietta Paleari [Italie] ; Vittorio Maria Moretti [Italie] ; Giuseppe Beretta [Italie] ; Fabio Caprino [Italie] ; Barbara Lanza [Italie] ; Lucia Zetta [Italie] | Monitoring the effects of storage in caviar from farmed Acipenser transmontanus using chemical, SEM, and NMR methods |
000214 | Murad A. Al-Holy [Jordanie] ; Barbara A. Rasco [États-Unis] | Characterization of salmon (Oncorhynchus Keta) and sturgeon (Acipenser Transmontanus) caviar proteins |
000243 | M. Al-Holy [Jordanie] ; M. Lin [États-Unis] ; B. Rasco [États-Unis] | Destruction of Listeria monocytogenes in sturgeon (Acipenser transmontanus) caviar by a combination of nisin with chemical antimicrobials or moderate heat |
000261 | M. Al-Holy [Jordanie] ; J. Ruiter [États-Unis] ; M. Lin [États-Unis] ; D.-H. Kang [États-Unis] ; B. Rasco [États-Unis] | Inactivation of Listeria innocua in nisin-treated salmon (Oncorhynchus keta) and sturgeon (Acipenser transmontanus) caviar heated by radio frequency |
000292 | B. J. Sanders [États-Unis] ; J. G. Fadel [États-Unis] ; E. M. Wade [États-Unis] | Economic optimization modeling of white sturgeon (Acipenser transmontanus) caviar and meat production under different management conditions |
000298 | Esturgeons et caviar | |
000300 | Sturgeon: caviar, reproduction and conservation | |
000325 | Patrick Williot [France] ; Laurent Sabeau [France] ; Joern Gessner [Allemagne] ; Giovanni Arlati [Italie] ; Paolo Bronzi [Italie] ; Tamas Gulyas [Hongrie] ; Paolo Berni [Italie] | Sturgeon farming in western Europe: recent developments and perspectives : Aquaculture of sturgeon and paddlefish |
000364 | S. Czesny [États-Unis] ; K. Dabrowski [États-Unis] ; J. E. Christensen [États-Unis] ; J. Van Eenennaam [États-Unis] ; S. Doroshov [États-Unis] | Discrimination of wild and domestic origin of sturgeon ova based on lipids and fatty acid analysis |
000383 | C. Wolf [Suisse] ; P. Hübner [Suisse] ; J. Lüthy [Suisse] | Differentiation of sturgeon species by PCR-RFLP |
000390 | Le caviar : de la pêche au grain | |
000428 | A. Cohen [États-Unis] | Sturgeon poaching and black market caviar : a case study |
000504 | S. H. Logan [États-Unis] ; W. E. Johnston [États-Unis] ; S. I. Doroshov | Economics of joint production of sturgeon (Acipenser transmontanus Richardson) and roe for caviar |
000575 | Acipenser, Bordeaux, 3-6 octobre 1989 | |
000643 | A. Keyvanfar ; D. Rochu ; J. M. Fine | Comparative study of sturgeon oocyte soluble proteins by isoelectric focusing |
000650 | A. Keyvanfar ; D. Rochu ; M. Marneux ; N. Herance ; J. M. Fine | Différenciation par focalisation isoélectrique des protéines de caviar de quatre espèces et d'une sous-espèce d'esturgeons anadromes de la mer Caspienne |
This area was generated with Dilib version V0.6.27. |