Serveur d'exploration sur l'oranger

Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.

β-Glucosidase And NotRobert A. Baker

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 3.
Ident.Authors (with country if any)Title
000047 Camila Morais Gonçalves Da Silva [Brésil] ; Fabiano Jares Contesini [Brésil] ; Alexandra C. H. Frankland Sawaya [Brésil] ; Elaine Cristina Cabral [Brésil] ; Ildenize Barbosa Da Silva Cunha [Brésil] ; Marcos Nogueira Eberlin [Brésil] ; Patrícia De Oliveira Carvalho [Brésil]Enhancement of the antioxidant activity of orange and lime juices by flavonoid enzymatic de-glycosylation
000086 Laura S. Mazzaferro [Argentine] ; Javier D. Breccia [Argentine]Quantification of hesperidin in citrus-based foods using a fungal diglycosidase
000487 R. N. Barbagallo [Italie] ; R. Palmeria [Italie] ; S. Fabiano [Italie] ; P. Rapisarda [Italie] ; G. Spagna [Italie]Characteristic of β-glucosidase from Sicilian blood oranges in relation to anthocyanin degradation

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.25.
Data generation: Sat Dec 3 17:11:04 2016. Site generation: Wed Mar 6 18:18:32 2024