Serveur d'exploration sur l'oranger - Checkpoint (Istex)

Index « Titre (en) » - entrée « pressure »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
pressed < pressure < presumed  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 10.
Ident.Authors (with country if any)Title
000188 (2012) Francisco González-Cebrino [Espagne] ; Jesús García-Parra [Espagne] ; Rebeca Contador [Espagne] ; Rafael Tabla [Espagne] ; Rosario Ramírez [Espagne]Effect of High‐Pressure Processing and Thermal Treatment on Quality Attributes and Nutritional Compounds of “Songold” Plum Purée
000253 (2011) Om Prakash Chauhan ; Pakalpati Srinivas Raju ; Narasimhamurthy Ravi ; Nagraj Roopa ; Amarinder Singh BawaStudies on retention of antioxidant activity, phenolics and flavonoids in high pressure processed black grape juice and their modelling
000286 (2011) Jose A. Guerrero-Beltran ; Gustavo V. Barbosa-Canovas ; Jorge Welti-ChanesHigh Hydrostatic Pressure Effect on Natural Microflora, Saccharomyces cerevisiae, Escherichia coli, and Listeria Innocua in Navel Orange Juice
000304 (2011) Jesús García-Parra [Espagne] ; Francisco González-Cebrino [Espagne] ; Jonathan Delgado [Espagne] ; Mercedes Lozano [Espagne] ; Teresa Hernández [Espagne] ; Rosario Ramírez [Espagne]Effect of Thermal and High‐Pressure Processing on the Nutritional Value and Quality Attributes of a Nectarine Purée with Industrial Origin during the Refrigerated Storage
000503 (2009) J. A. Díaz-Juárez [Mexique] ; F. A. Tenorio-L Pez [Mexique] ; G. Zarco-Olvera [Mexique] ; L. Del Valle-Mondrag N [Mexique] ; J. C. Torres-Narváez [Mexique] ; G. Pastelín-Hernández [Mexique]Effect of Citrus paradisi extract and juice on arterial pressure both in vitro and in vivo
000577 (2008) R. Buckow [Australie] ; V. Heinz [Allemagne]High Pressure Processing – a Database of Kinetic Information
000665 (2007) Saner Dede [Turquie] ; Hami Alpas [Turquie] ; Alev Bay Nd Rl [Turquie]High hydrostatic pressure treatment and storage of carrot and tomato juices: Antioxidant activity and microbial safety
000723 (2006) Concepci N Sánchez-Moreno [Espagne] ; Lucía Plaza [Espagne] ; Bego A De Ancos [Espagne] ; M Pilar Cano [Espagne]Impact of high‐pressure and traditional thermal processing of tomato purée on carotenoids, vitamin C and antioxidant activity
000886 (2002) Bego A De Ancos [Espagne] ; Sonia Sgroppo [Espagne, Argentine] ; Lucía Plaza [Espagne] ; M Pilar Cano [Espagne]Possible nutritional and health‐related value promotion in orange juice preserved by high‐pressure treatment
000C41 (1998) Steven Pao [États-Unis] ; Peter D. Petracek [États-Unis]INFUSION OF CITRUS FRUIT PEEL BY LOW‐PRESSURE FLUID INJECTION USING A SELF‐SEALING NOZZLE

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Wicri/Bois/explor/OrangerV1/Data/Istex/Checkpoint
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Istex/Checkpoint/Title.i -k "pressure" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Istex/Checkpoint/Title.i  \
                -Sk "pressure" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/Istex/Checkpoint/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=    Wicri/Bois
   |area=    OrangerV1
   |flux=    Istex
   |étape=   Checkpoint
   |type=    indexItem
   |index=    Title.i
   |clé=    pressure
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.25.
Data generation: Sat Dec 3 17:11:04 2016. Site generation: Wed Mar 6 18:18:32 2024