Serveur d'exploration sur les relations entre la France et l'Australie

Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.

Eléments de l'association

Occitanie (région administrative)1161
Stéphane Vidal8
Occitanie (région administrative) Sauf Stéphane Vidal" 1154
Stéphane Vidal Sauf Occitanie (région administrative)" 1
Occitanie (région administrative) Et Stéphane Vidal 7
Occitanie (région administrative) Ou Stéphane Vidal 1162
Corpus11069
\n\n\n\n \n

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 7.
Ident.Authors (with country if any)Title
004861 Stéphane Vidal [Australie] ; Philippe Courcoux [France] ; Leigh Francis [Australie] ; Mariola Kwiatkowski [Australie] ; Richard Gawel [Australie] ; Pascale Williams [France] ; Elizabeth Waters [Australie] ; Véronique Cheynier [France]Use of an experimental design approach for evaluation of key wine components on mouth-feel perception
004882 Stéphane Vidal [Australie] ; Leigh Francis [Australie] ; Pascale Williams [France] ; Mariola Kwiatkowski [Australie] ; Richard Gawel [Australie] ; Véronique Cheynier [France] ; Elizabeth Waters [Australie]The mouth-feel properties of polysaccharides and anthocyanins in a wine like medium
004914 Stéphane Vidal [Australie] ; Leigh Francis [Australie] ; Ann Noble [États-Unis] ; Mariola Kwiatkowski [Australie] ; Véronique Cheynier [France] ; Elizabeth Waters [Australie]Taste and mouth-feel properties of different types of tannin-like polyphenolic compounds and anthocyanins in wine
004A73 Stéphane Vidal [Australie] ; Emmanuelle Meudec [France] ; Véronique Cheynier [France] ; George Skouroumounis [Australie] ; Yoji Hayasaka [Australie]Mass spectrometric evidence for the existence of oligomeric anthocyanins in grape skins
004B37 Stéphane Vidal [Australie] ; Yoji Hayasaka [Australie] ; Emmanuelle Meudec [France] ; Véronique Cheynier [France] ; George Skouroumounis [Australie]Fractionation of grape anthocyanin classes using multilayer coil countercurrent chromatography with step gradient elution
004D66 Stéphane Vidal [France, Australie] ; Pascale Williams [France] ; Thierry Doco [France] ; Michel Moutounet [France] ; Patrice Pellerin [France]The polysaccharides of red wine: total fractionation and characterization
004D69 Stéphane Vidal [Australie] ; Leigh Francis [Australie] ; Sylvain Guyot [France] ; Nathalie Marnet [France] ; Mariola Kwiatkowski [Australie] ; Richard Gawel [Australie] ; Véronique Cheynier [France] ; Elizabeth J. Waters [Australie]The mouth-feel properties of grape and apple proanthocyanidins in a wine-like medium

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.33.
Data generation: Tue Dec 5 10:43:12 2017. Site generation: Tue Mar 5 14:07:20 2024