List of bibliographic references indexed by Fruit
Number of relevant bibliographic references: 19.
Ident. | Authors (with country if any) | Title |
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000671 (2015) |
Rafael Apolinar-Valiente [Espagne] ; Inmaculada Romero-Cascales [Espagne] ; Encarna Gomez-Plaza [Espagne] ; José María Lopez-Roca [Espagne] ; José María Ros-Garcia [Espagne] | The composition of cell walls from grape marcs is affected by grape origin and enological technique |
000943 (2014) |
Rafael Apolinar-Valiente [Espagne] ; Pascale Williams [France] ; Gérard Mazerolles [France] ; Inmaculada Romero-Cascales [Espagne] ; Encarna Gomez-Plaza [Espagne] ; José Maria Lopez-Roca [Espagne] ; José Maria Ros-Garcia [Espagne] ; Thierry Doco [France] | Effect of enzyme additions on the oligosaccharide composition of Monastrell red wines from four different wine-growing origins in Spain |
000947 (2014) |
Chloé Roullier-Gall [France, Allemagne] ; Lemia Boutegrabet [France, Allemagne] ; Régis D. Gougeon [France] ; Philippe Schmitt-Kopplin [Allemagne] | A grape and wine chemodiversity comparison of different appellations in Burgundy: Vintage vs terroir effects |
001263 (2011) |
Massouroudin Akoudiin [Burkina Faso] ; Jean Cesar [Burkina Faso, France, Sénégal] ; Appolinaire Kombassere [Burkina Faso] ; Jérémy Bouyer [France, Sénégal] | Spatio-temporal variability of fruit feeding insects used as ecological indicators in West Africa : STRUCTURES ET INDICATEURS ECOLOGIQUES |
001674 (2010) |
Rémy Constans [France] | LE PRUNEAU D'AGEN: PRODUIT DE TERROIR ET « ALICAMENT DU XXIe SIÈCLE » |
001698 (2010) |
Javad Hakimi Rezaei [Canada] ; Andrew G. Reynolds [Canada] | IMPACT OF VINE WATER STATUS ON SENSORY ATTRIBUTES OF CABERNET FRANC WINES IN THE NIAGARA PENINSULA OF ONTARIO |
001E97 (2008) |
M. C. T. Trought [Nouvelle-Zélande] ; R. Dixon [Nouvelle-Zélande] ; T. Mills [Nouvelle-Zélande] ; M. Greven [Nouvelle-Zélande] ; R. Agnew [Nouvelle-Zélande] ; J. L. Mauk [Nouvelle-Zélande] ; J.-P. Praat [Nouvelle-Zélande] | THE IMPACT OF DIFFERENCES IN SOIL TEXTURE WITHIN A VINEYARD ON VINE VIGOUR, VINE EARLINESS AND JUICE COMPOSITION |
002112 (2007) |
Andrew G. Reynolds [Canada] ; Ilya V. Senchuk [Canada] ; Conor Van Der Reest [Canada] ; Christiane De Savigny [Canada] | Use of GPS and GIS for elucidation of the basis for terroir : Spatial variation in an ontario riesling vineyard |
002133 (2007) |
Laurent Gervais [France] ; Chritstian Lavigne [France] | Mamey (Mammea americana L.) in Martinique island : An inheritance to be developed |
002143 (2007) |
Ruth De Andres-De Prado [Espagne] ; Maria Yuste-Rojas [Espagne] ; Xavier Sort [Espagne] ; Cristina Andres-Lacueva [Espagne] ; Mireia Torres [Espagne] ; Rosa M. Lamuela-Raventos [Espagne] | Effect of soil type on wines produced from vitis Vinifera L. Cv. grenache in commercial vineyards |
002479 (2006) |
Stefanos Koundouras [Grèce] ; Vassilios Marinos [Grèce] ; Anna Gkoulioti [Grèce] ; Yorgos Kotseridis [Grèce] ; Cornelis Van Leeuwen [France] | Influence of vineyard location and vine water status on fruit maturation of nonirrigated Cv. agiorgitiko (Vitis vinifera L.). Effects on wine phenolic and aroma components |
002671 (2005) |
Jacques Avelino [Costa Rica, France] ; Bernardo Barboza [Costa Rica] ; Juan Carlos Araya [Costa Rica] ; Carlos Fonseca [Costa Rica] ; Fabrice Davrieux [France] ; Bernard Guyot [France] ; Christian Cilas [France] | Effects of slope exposure, altitude and yield on coffee quality in two altitude terroirs of Costa Rica, Orosi and Santa María de Dota |
002706 (2005) |
Claire Lamine [France] | Santé et qualification des produits. Coopération de scientifiques et d'agriculteurs autour de la nutrition méditerranéenne : "Le naturel et la qualité" |
002F33 (2001) |
G. Barbeau [France] ; A. Rebreteau [France] ; Marie-Hélène Bouvet [France] ; Anne Mege [France] ; M. Cosneau [France] ; C. Asselin [France] ; Y. Cadot [France] | Influence des composantes du terroir et du climat sur la surmaturation des baies de chenin (Vitis vinifera). Relations avec l'analyse sensorielle des vins |
003134 (2000) |
L. Berard [France] ; P. Marchenay [France] | Le vivant, le culturel et le marchand: Les produits de terroir |
003352 (1998-07) |
| Contribution à l'étude de l'évolution des teneurs en éléments traces dans les produits de la vigne pendant le cycle reproductif et la vinification Application à la recherche de paramètres chimiques liant une production viticole et son terroir d'origine |
003462 (1998) |
G. Bertin [France] | Poiré, sacré poiré. La «Fête du poiré» dans le bocage normand : Nourriture et sacré |
003482 (1998) |
F. Alavoine-Mornas [France] ; C. Camman [France] | Fruits et légumes de terroir : des producteurs face aux attentes des consommateurs et des distributeurs |
003B13 (1992) |
R. Morlat [France] ; M. Penavayre [France] ; A. Jacquet [France] ; C. Asselin [France] ; C. Lemaitre [France] | Influence des terroirs sur le fonctionnement hydrique et la photosynthèse de la vigne en millésime exceptionnellement sec (1990). Conséquence sur la maturation du raisin |
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