Serveur d'exploration sur les terroirs - Checkpoint (Istex)

Index « Wicri.i » - entrée « Vin blanc »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
Vin < Vin blanc < Vin de pays  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 15.
Ident.Authors (with country if any)Title
000152 (2013) A. Baiano [Italie] ; G. Varva [Italie] ; A. De Gianni [Italie] ; C. Terracone [Italie] ; I. Viggiani [Italie] ; M. A. Del Nobile [Italie]Effects of different vinification technologies on physico-chemical properties and antioxidant activity of ‘Falanghina’ and ‘Bombino bianco’ wines
000239 (2012) Carolyn F. Ross [États-Unis] ; Karen M. Weller ; J. Richard AlldredgeImpact of Serving Temperature on Sensory Properties of Red Wine as Evaluated Using Projective Mapping by a Trained Panel
000864 (2008) Simone Pettigrew [Australie] ; Stephen Charters [France]Tasting as a projective technique
000904 (2008) C. F. Ross [États-Unis] ; J. Bohlscheid [États-Unis] ; K. Weller [États-Unis]Influence of Visual Masking Technique on the Assessment of 2 Red Wines by Trained and Consumer Assessors
000933 (2008) Robert J. Harrington [États-Unis] ; Michael C. Ottenbacher [Allemagne]Contradictions of traditions and change in German winemaking an exploratory study
000999 (2007) Andreas Hess [Irlande (pays)]The Social Bonds of Cooking
000E24 (2002) Zuzana Dobiášová [République tchèque] ; Ji Pazourek [République tchèque] ; Josef Havel [République tchèque]Simultaneous determination of trans‐resveratrol and sorbic acid in wine by capillary zone electrophoresis
000E55 (2001) Ricardo B. Ferreira [Portugal] ; Maria A. Piçarra-Pereira [Portugal] ; Sara Monteiro [Portugal] ; Virg Lio B. Loureiro [Portugal] ; Artur R. Teixeira [Portugal]The wine proteins
000F12 (2001) N. Gall [Royaume-Uni]Is wine good for your heart? A critical review
000F50 (2000) I. S Arvanitoyannis [Grèce] ; M. N Katsota [Grèce] ; E. P Psarra [Grèce] ; E. H Soufleros [Grèce] ; S. Kallithraka [Grèce]Application of quality control methods for assessing wine authenticity: Use of multivariate analysis (chemometrics)
001116 (1998) Richard Gawel [Australie]Red wine astringency: a review
001201 (1996) Jetske Van WesteringPineau Des Charentes
001234 (1995) MEETING CHEMICAL SENSES DAY XII: ABSTRACTS OF MEETING
001268 (1994) Joe Penn ; Richard ChristyMarketing by Smaller Wine Producers and the Penetration of New Distribution Channels
001915 (1914) Horace T. BrownAn Account of some Investigations on the White Wines of South Africa: an Œnological Study

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Wicri/Agronomie/explor/TerroirV1/Data/Istex/Checkpoint
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Istex/Checkpoint/Wicri.i -k "Vin blanc" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Istex/Checkpoint/Wicri.i  \
                -Sk "Vin blanc" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/Istex/Checkpoint/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=    Wicri/Agronomie
   |area=    TerroirV1
   |flux=    Istex
   |étape=   Checkpoint
   |type=    indexItem
   |index=    Wicri.i
   |clé=    Vin blanc
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.33.
Data generation: Sun Jan 28 20:22:51 2018. Site generation: Tue Mar 12 12:09:07 2024