Serveur d'exploration sur les terroirs - Checkpoint (Istex)

Index « Wicri.i » - entrée « Chili »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
Chiffre d'affaires < Chili < Chimie  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 11.
Ident.Authors (with country if any)Title
000107 (2013) Joshua H. Viers [États-Unis] ; John N. Williams [États-Unis] ; Kimberly A. Nicholas [Suède] ; Olga Barbosa [Chili] ; Inge Kotzé [Afrique du Sud] ; Liz Spence [États-Unis] ; Leanne B. Webb [Australie] ; Adina Merenlender [États-Unis] ; Mark Reynolds [États-Unis]Vinecology: pairing wine with nature
000162 (2013) John Overton [Nouvelle-Zélande] ; Warwick E. Murray [Nouvelle-Zélande]Class in a Glass: Capital, Neoliberalism and Social Space in the Global Wine Industry
000259 (2012) C. Montes [Chili] ; J. F. Perez-Quezada [Chili] ; A. Pe A-Neira [Chili] ; J. Tonietto [Brésil]Climatic potential for viticulture in Central Chile
000261 (2012) L. Ya Ez [Chili] ; J. Saavedra [Chili] ; C. Martínez [Chili] ; A. C Rdova [Chili] ; M. A. Ganga [Chili]Chemometric Analysis for the Detection of Biogenic Amines in Chilean Cabernet Sauvignon Wines: A Comparative Study between Organic and Nonorganic Production
000362 (2011) Jerry T. Mitchell [États-Unis] ; William C. Terry [États-Unis]CONTESTING PISCO: CHILE, PERU, AND THE POLITICS OF TRADE
000846 (2008) Robert N. GwynneValue chains and the geographies of wine production and consumptionEditorial
000849 (2008) Robert N. Gwynne [Royaume-Uni]UK retail concentration, Chilean wine producers and value chains
000862 (2008) Alan Duncan [Royaume-Uni] ; David Greenaway [Royaume-Uni]The Economics of Wine – Introduction
000888 (2008) Dorothea Kleine [Royaume-Uni]Negotiating partnerships, understanding power: doing action research on Chilean Fairtrade wine value chains
000A35 (2007) A. Pe A-Neira [Chili] ; A. Cáceres [Chili] ; C. Pastenes [Chili]Low Molecular Weight Phenolic and Anthocyanin Composition of Grape Skins from cv. Syrah (Vitis vinifera L.) in the Maipo Valley (Chile): Effect of Clusters Thinning and Vineyard Yield
000B62 (2006) Robert N. Gwynne [Royaume-Uni]Governance and the wine commodity chain: Upstream and downstream strategies in New Zealand and Chilean wine firms

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Wicri/Agronomie/explor/TerroirV1/Data/Istex/Checkpoint
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Istex/Checkpoint/Wicri.i -k "Chili" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Istex/Checkpoint/Wicri.i  \
                -Sk "Chili" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/Istex/Checkpoint/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=    Wicri/Agronomie
   |area=    TerroirV1
   |flux=    Istex
   |étape=   Checkpoint
   |type=    indexItem
   |index=    Wicri.i
   |clé=    Chili
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.33.
Data generation: Sun Jan 28 20:22:51 2018. Site generation: Tue Mar 12 12:09:07 2024