Serveur d'exploration sur l'oranger - Analysis (France)

Index « Keywords » - entrée « Aroma »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
Area < Aroma < Artemisia (chemistry)  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 3.
Ident.Authors (with country if any)Title
000115 (2010) Toussaint Barboni [France] ; Alain Muselli [France] ; François Luro [France] ; Jean-Marie Desjobert [France] ; Jean Costa [France]Influence of processing steps and fruit maturity on volatile concentrations in juices from clementine, mandarin, and their hybrids
000144 (2008) Serkan Selli [Turquie] ; Ahmet Canbas [Turquie] ; Vincent Varlet [France] ; Hasim Kelebek [Turquie] ; Carole Frost [France] ; Thierry Serot [France]Characterization of the Most Odor-Active Volatiles of Orange Wine Made from a Turkish cv. Kozan (Citrus sinensis L. Osbeck)
000191 (2003) Barbara Rega [France] ; Nicole Fournier [France] ; Elisabeth Guichard [France]Solid phase microextraction (SPME) of orange juice flavor: Odor representativeness by direct gas chromatography olfactometry (D-GC-O)

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Wicri/Bois/explor/OrangerV1/Data/France/Analysis
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/France/Analysis/KwdEn.i -k "Aroma" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/France/Analysis/KwdEn.i  \
                -Sk "Aroma" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/France/Analysis/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=    Wicri/Bois
   |area=    OrangerV1
   |flux=    France
   |étape=   Analysis
   |type=    indexItem
   |index=    KwdEn.i
   |clé=    Aroma
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.25.
Data generation: Sat Dec 3 17:11:04 2016. Site generation: Wed Mar 6 18:18:32 2024