Serveur d'exploration sur l'oranger - Analysis (Allemagne)

Index « Keywords » - entrée « Time Factors »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
Threonine (chemistry) < Time Factors < Tissue culture  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 3.
Ident.Authors (with country if any)Title
000077 (2009) C. Hannig [Allemagne] ; D. Berndt ; W. Hoth-Hannig ; M. HannigThe effect of acidic beverages on the ultrastructure of the acquired pellicle--an in situ study.
000085 (2008) Angelika R. Hirsch [Allemagne] ; Kirsten Förch ; Sybille Neidhart ; Gudrun Wolf ; Reinhold CarleEffects of thermal treatments and storage on pectin methylesterase and peroxidase activity in freshly squeezed orange juice.
000086 (2008) Birgül Azrak [Allemagne] ; Brita Willershausen ; Nadja Meyer ; Angelika CallawayCourse of changes in salivary pH-values after intake of different beverages in young children.

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Wicri/Bois/explor/OrangerV1/Data/Allemagne/Analysis
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Allemagne/Analysis/KwdEn.i -k "Time Factors" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Allemagne/Analysis/KwdEn.i  \
                -Sk "Time Factors" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/Allemagne/Analysis/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=    Wicri/Bois
   |area=    OrangerV1
   |flux=    Allemagne
   |étape=   Analysis
   |type=    indexItem
   |index=    KwdEn.i
   |clé=    Time Factors
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.25.
Data generation: Sat Dec 3 17:11:04 2016. Site generation: Wed Mar 6 18:18:32 2024