Serveur d'exploration sur le chocolat - Curation (Accueil)

Index « RBID.i » - entrée « ISTEX:EB8C52FC66FF93C618837A27938CE4836759A8EC »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
ISTEX:EB7EA3E1AFE86FBEC7AE9DFCF32A6E5CBF76BEEE < ISTEX:EB8C52FC66FF93C618837A27938CE4836759A8EC < ISTEX:EB959B74D38DCE35531548F8D86F4892839F77DA  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 1.
Ident.Authors (with country if any)Title
001C87 (1990) Properties of the glycerol acylating enzymes in microsomal preparations from the developing seeds of safflower ( Carthamus tinctorius ) and turnip rape ( Brassica campestris ) and their ability to assemble cocoa-butter type fats

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Wicri/Agronomie/explor/ChocolateV2/Data/Main/Curation
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Main/Curation/RBID.i -k "ISTEX:EB8C52FC66FF93C618837A27938CE4836759A8EC" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Main/Curation/RBID.i  \
                -Sk "ISTEX:EB8C52FC66FF93C618837A27938CE4836759A8EC" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/Main/Curation/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=    Wicri/Agronomie
   |area=    ChocolateV2
   |flux=    Main
   |étape=   Curation
   |type=    indexItem
   |index=    RBID.i
   |clé=    ISTEX:EB8C52FC66FF93C618837A27938CE4836759A8EC
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.5.97.
Data generation: Wed Feb 11 18:51:02 2015. Site generation: Mon Mar 11 19:53:49 2024