Serveur d'exploration sur le chocolat - Curation (Accueil)

Index « Auteurs » - entrée « Siree Chaiseri »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
Sin’itiro Kawamura < Siree Chaiseri < Siri von Altschul  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 3.
Ident.Authors (with country if any)Title
000380 (1995) Dynamic crystallization of cocoa butter. II. Morphological, thermal, and chemical characteristics during crystal growth
000393 (1995) Dynamic crystallization of cocoa butter. I. characterization of simple lipids in rapid- and slow-nucleating cocoa butters and their seed crystals
001D91 (1989) Lipid and hardness characteristics of cocoa butters from different geographic regions

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Wicri/Agronomie/explor/ChocolateV2/Data/Main/Curation
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Main/Curation/Author.i -k "Siree Chaiseri" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Main/Curation/Author.i  \
                -Sk "Siree Chaiseri" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/Main/Curation/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=    Wicri/Agronomie
   |area=    ChocolateV2
   |flux=    Main
   |étape=   Curation
   |type=    indexItem
   |index=    Author.i
   |clé=    Siree Chaiseri
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.5.97.
Data generation: Wed Feb 11 18:51:02 2015. Site generation: Mon Mar 11 19:53:49 2024