Serveur d'exploration sur le chocolat - Curation (Accueil)

Index « Auteurs » - entrée « P. S. Dimick »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
P. S. Das < P. S. Dimick < P. Sandra  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 5.
Ident.Authors (with country if any)Title
000381 (1996) Chemical and thermal characteristics of milk-fat fractions isolated by a melt crystallization
000384 (1994) Thermal analysis of palm mid-fraction, cocoa butter and milk fat blends by differential scanning calorimetry
000B93 (1996) Tempering method for chocolate containing milk-fat fractions
000C44 (1994) Melting and solidification characteristics of confectionery fats: Anhydrous milk fat, cocoa butter and palm kernel stearin blends
001B94 (1971) High levels of acetone found in male Turkey skin

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Wicri/Agronomie/explor/ChocolateV2/Data/Main/Curation
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Main/Curation/Author.i -k "P. S. Dimick" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Main/Curation/Author.i  \
                -Sk "P. S. Dimick" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/Main/Curation/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=    Wicri/Agronomie
   |area=    ChocolateV2
   |flux=    Main
   |étape=   Curation
   |type=    indexItem
   |index=    Author.i
   |clé=    P. S. Dimick
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.5.97.
Data generation: Wed Feb 11 18:51:02 2015. Site generation: Mon Mar 11 19:53:49 2024