Serveur d'exploration sur le chocolat - Curation (Accueil)

Index « Auteurs » - entrée « P. G. Keeney »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
P. G. Jorens < P. G. Keeney < P. G. Kevan  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 5.
Ident.Authors (with country if any)Title
001C64 (1969) Phospholipid concentration in cocoa butter and its relationship to viscosity in dark chocolate
001C68 (1980) Triglyceride characteristics of cocoa butter from cacao fruit matured in a microclimate of elevated temperature1
001C90 (1972) Various interactions in chocolate flavor
001D30 (1980) Changes in lipid components of seeds during growth and ripening of cacao fruit
001D44 (1970) Mold induced changes in cacao lipids

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Wicri/Agronomie/explor/ChocolateV2/Data/Main/Curation
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Main/Curation/Author.i -k "P. G. Keeney" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Main/Curation/Author.i  \
                -Sk "P. G. Keeney" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/Main/Curation/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=    Wicri/Agronomie
   |area=    ChocolateV2
   |flux=    Main
   |étape=   Curation
   |type=    indexItem
   |index=    Author.i
   |clé=    P. G. Keeney
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.5.97.
Data generation: Wed Feb 11 18:51:02 2015. Site generation: Mon Mar 11 19:53:49 2024