Serveur d'exploration sur le chocolat - Curation (Accueil)

Index « Auteurs » - entrée « M. S. Gray »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
M. S. F. Lie Ken Jie < M. S. Gray < M. S. Iyengar  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 7.
Ident.Authors (with country if any)Title
000797 (1976) Effect of liquid fat on melting point and polymorphic behavior of cocoa butter and a cocoa butter fraction
000D14 (1981) A review of lecithin chemistry and glandless cottonseed as a potential commercial source
001C61 (1976) Cold Stage for X-ray diffractometer studies of lower-melting polymorphs of triglycerides
001D02 (1973) Cocoa butter-like fats from fractionated cottonseed oil: II. Properties
001D66 (1976) Effect of 2-oleodipalmitin and 2-elaidodipalmitin on polymorphic behavior of cocoa butter
001D67 (1976) Polymorphic changes in mixtures of confectionery fats
001D88 (1978) Polymorphism of saturated triglycerides: I. 1,3-distearo triglycerides

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Wicri/Agronomie/explor/ChocolateV2/Data/Main/Curation
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Main/Curation/Author.i -k "M. S. Gray" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Main/Curation/Author.i  \
                -Sk "M. S. Gray" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/Main/Curation/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=    Wicri/Agronomie
   |area=    ChocolateV2
   |flux=    Main
   |étape=   Curation
   |type=    indexItem
   |index=    Author.i
   |clé=    M. S. Gray
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.5.97.
Data generation: Wed Feb 11 18:51:02 2015. Site generation: Mon Mar 11 19:53:49 2024