Serveur d'exploration sur le chocolat - Curation (Accueil)

Index « Auteurs » - entrée « F. B. Padley »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
F. B. Lauckner < F. B. Padley < F. Blank  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 5.
Ident.Authors (with country if any)Title
000B38 (1980) Determination of the fully saturated triglyceride composition of fats
000E00 (1990) Chinese Vegetable Tallow-characterization and contamination by stillingia oil
001C12 (1980) The determination of cocoa butter equivalents in chocolate
001D59 (1963) The quantitative analysis of triglyceride mixtures by thin layer chromatography on silica impregnated with silver nitrate
001D69 (1985) Palm oil: Quality requirements from a customer’s point of view

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Wicri/Agronomie/explor/ChocolateV2/Data/Main/Curation
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Main/Curation/Author.i -k "F. B. Padley" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Main/Curation/Author.i  \
                -Sk "F. B. Padley" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/Main/Curation/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=    Wicri/Agronomie
   |area=    ChocolateV2
   |flux=    Main
   |étape=   Curation
   |type=    indexItem
   |index=    Author.i
   |clé=    F. B. Padley
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.5.97.
Data generation: Wed Feb 11 18:51:02 2015. Site generation: Mon Mar 11 19:53:49 2024