Serveur d'exploration sur le chocolat - Curation (Accueil)

Index « Auteurs » - entrée « C. Y. Aremu »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
C. Wood < C. Y. Aremu < C. van Natto  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 3.
Ident.Authors (with country if any)Title
000C74 (1995) Nutrient and antinutrient profiles of raw and fermented cocoa beans
000C86 (1992) Hydrocyanate, oxalate, phytate, calcium and zinc in selected brands of Nigerian cocoa beverage
001010 (1995) Protein profiles and organoleptic properties of bread from wheat flour and full-fat or defatted fermented cocoa bean powder

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Wicri/Agronomie/explor/ChocolateV2/Data/Main/Curation
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Main/Curation/Author.i -k "C. Y. Aremu" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Main/Curation/Author.i  \
                -Sk "C. Y. Aremu" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/Main/Curation/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=    Wicri/Agronomie
   |area=    ChocolateV2
   |flux=    Main
   |étape=   Curation
   |type=    indexItem
   |index=    Author.i
   |clé=    C. Y. Aremu
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.5.97.
Data generation: Wed Feb 11 18:51:02 2015. Site generation: Mon Mar 11 19:53:49 2024