Serveur d'exploration sur le chocolat - Curation (Accueil)

Index « Auteurs » - entrée « Adrie Ykema »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
Adolph A. Walkling < Adrie Ykema < Af Alfred Hilarion Wistrand  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 4.
Ident.Authors (with country if any)Title
000373 (1990) Lipid production of revertants of Ufa mutants from the oleaginous yeast Apiotrichum curvatum
000374 (1989) Modification of the fatty-acid composition in lipids of the oleaginous yeast Apiotrichum curvatum by intraspecific spheroplast fusion
000376 (1989) Isolation and characterization of fatty acid auxotrophs from the oleaginous yeast Apiotrichum curvatum
001123 (1989) Lipid production in wheypermeate by an unsaturated fatty acid mutant of the oleaginous yeast Apiotrichum curvatum

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Wicri/Agronomie/explor/ChocolateV2/Data/Main/Curation
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Main/Curation/Author.i -k "Adrie Ykema" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Main/Curation/Author.i  \
                -Sk "Adrie Ykema" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/Main/Curation/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=    Wicri/Agronomie
   |area=    ChocolateV2
   |flux=    Main
   |étape=   Curation
   |type=    indexItem
   |index=    Author.i
   |clé=    Adrie Ykema
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.5.97.
Data generation: Wed Feb 11 18:51:02 2015. Site generation: Mon Mar 11 19:53:49 2024