Serveur d'exploration sur le chocolat

Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.

Eléments de l'association

Languedoc-Roussillon6
P. Galzy2
Languedoc-Roussillon Sauf P. Galzy" 4
P. Galzy Sauf Languedoc-Roussillon" 0
Languedoc-Roussillon Et P. Galzy 2
Languedoc-Roussillon Ou P. Galzy 6
Corpus282
\n\n\n\n \n

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 2.
Ident.Authors (with country if any)Title
000157 The yeast flora of cocoa bean fermentation in the Ivory Coast
000178 A study of the polygalacturonase activity of several yeast strains isolated from cocoa

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.5.86.
Data generation: Fri Nov 7 18:17:47 2014. Site generation: Mon Mar 11 19:18:03 2024