Serveur d'exploration sur les terroirs - Curation (Ncbi)

Index « Mesh.i » - entrée « Food Handling »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
Fluorodeoxyglucose F18 < Food Handling < Food Industry  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 3.
Ident.Authors (with country if any)Title
000086 (2014) Chloé Roullier-Gall [Allemagne] ; Lemia Boutegrabet [Allemagne] ; Régis D. Gougeon [France] ; Philippe Schmitt-Kopplin [Allemagne]A grape and wine chemodiversity comparison of different appellations in Burgundy: vintage vs terroir effects.
000169 (2016) Gregory Turbes ; Tyler D. Linscott ; Elizabeth Tomasino ; Joy Waite-Cusic ; Juyun Lim [États-Unis] ; Lisbeth Meunier-Goddik [États-Unis]Evidence of terroir in milk sourcing and its influence on Cheddar cheese.
000262 (2018) Luca Brillante [France] ; Olivier Mathieu [France] ; Jean Lévêque [France] ; Cornelis Van Leeuwen [France] ; Benjamin Bois [France]Water status and must composition in grapevine cv. Chardonnay with different soils and topography and a mini meta-analysis of the δ13 C/water potentials correlation.

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Wicri/Agronomie/explor/TerroirV1/Data/Ncbi/Curation
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Ncbi/Curation/Mesh.i -k "Food Handling" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Ncbi/Curation/Mesh.i  \
                -Sk "Food Handling" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/Ncbi/Curation/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=    Wicri/Agronomie
   |area=    TerroirV1
   |flux=    Ncbi
   |étape=   Curation
   |type=    indexItem
   |index=    Mesh.i
   |clé=    Food Handling
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.33.
Data generation: Sun Jan 28 20:22:51 2018. Site generation: Tue Mar 12 12:09:07 2024