Serveur d'exploration sur les terroirs - Curation (Ncbi)

Index « Keywords » - entrée « Fruit (chemistry) »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
Fruit < Fruit (chemistry) < Fruit (classification)  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 9.
Ident.Authors (with country if any)Title
000006 (2005) Giuliano E. Pereira [France] ; Jean-Pierre Gaudillere ; Cornelis Van Leeuwen ; Ghislaine Hilbert ; Olivier Lavialle ; Mickael Maucourt ; Catherine Deborde ; Annick Moing ; Dominique Rolin1H NMR and chemometrics to characterize mature grape berries in four wine-growing areas in Bordeaux, France.
000011 (2007) Ruth De Andrés-De Prado [Espagne] ; María Yuste-Rojas ; Xavier Sort ; Cristina Andrés-Lacueva ; Mireia Torres ; Rosa M. Lamuela-Ravent SEffect of soil type on wines produced from Vitis vinifera L. cv. Grenache in commercial vineyards.
000086 (2014) Chloé Roullier-Gall [Allemagne] ; Lemia Boutegrabet [Allemagne] ; Régis D. Gougeon [France] ; Philippe Schmitt-Kopplin [Allemagne]A grape and wine chemodiversity comparison of different appellations in Burgundy: vintage vs terroir effects.
000089 (2014) Rafael Apolinar-Valiente [Espagne] ; Pascale Williams [France] ; Gérard Mazerolles [France] ; Inmaculada Romero-Cascales [Espagne] ; Encarna G Mez-Plaza [Espagne] ; José María L Pez-Roca [Espagne] ; José María Ros-García [Espagne] ; Thierry Doco [France]Effect of enzyme additions on the oligosaccharide composition of Monastrell red wines from four different wine-growing origins in Spain.
000093 (2014) Chloé Roullier-Gall [France, Allemagne] ; Marianna Lucio [Allemagne] ; Laurence Noret [France] ; Philippe Schmitt-Kopplin [Allemagne] ; Régis D. Gougeon [France]How Subtle Is the “Terroir” Effect? Chemistry-Related Signatures of Two “Climats de Bourgogne”
000103 (2015) Rafael Apolinar-Valiente [Espagne] ; Inmaculada Romero-Cascales [Espagne] ; Encarna G Mez-Plaza [Espagne] ; José María L Pez-Roca [Espagne] ; José María Ros-García [Espagne]The composition of cell walls from grape marcs is affected by grape origin and enological technique.
000170 (2016) Luigi Bavaresco ; Luigi Lucini ; Matteo Busconi ; Riccardo Flamini ; Mirko De RossoWine Resveratrol: From the Ground Up
000254 (2018) Ana M. Martínez-Gil [Chili] ; Gast N Gutiérrez-Gamboa [Chili] ; Teresa Garde-Cerdán [Espagne] ; Eva P. Pérez-Álvarez [Espagne] ; Yerko Moreno-Simunovic [Chili]Characterization of phenolic composition in Carignan noir grapes (Vitis vinifera L.) from six wine-growing sites in Maule Valley, Chile.
000262 (2018) Luca Brillante [France] ; Olivier Mathieu [France] ; Jean Lévêque [France] ; Cornelis Van Leeuwen [France] ; Benjamin Bois [France]Water status and must composition in grapevine cv. Chardonnay with different soils and topography and a mini meta-analysis of the δ13 C/water potentials correlation.

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Wicri/Agronomie/explor/TerroirV1/Data/Ncbi/Curation
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Ncbi/Curation/KwdEn.i -k "Fruit (chemistry)" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Ncbi/Curation/KwdEn.i  \
                -Sk "Fruit (chemistry)" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/Ncbi/Curation/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=    Wicri/Agronomie
   |area=    TerroirV1
   |flux=    Ncbi
   |étape=   Curation
   |type=    indexItem
   |index=    KwdEn.i
   |clé=    Fruit (chemistry)
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.33.
Data generation: Sun Jan 28 20:22:51 2018. Site generation: Tue Mar 12 12:09:07 2024