- Author's uniq id: Peyron D
- Total number of names:
- Total number of records with affiliations: 13
D Peyron |
| ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
D. Peyron |
| ||||||||||||
Dominique Peyron |
|
<g><k>Peyron D</k>
<l><g><k>D Peyron</k>
<l><g><k><affiliation>NONE (BIBLIO)</affiliation>
</k>
<l><i>000662</i>
<i>000926</i>
</l>
<n>2</n>
<t>2</t>
</g>
</l>
<n>1</n>
<t>2</t>
</g>
<g><k>D. Peyron</k>
<l><g><k><affiliation wicri:level="4"><country xml:lang="fr">France</country>
<wicri:regionArea>CNRS‐UMR6265, Inra‐UMR 1324Université de Bourgogne, Centre des Sciences du Goût et de l'Alimentation, 9E Boulevard Jeanne d'Arc, 21000, Dijon</wicri:regionArea>
<placeName><region type="region" nuts="2">Bourgogne-Franche-Comté</region>
<region type="old region" nuts="2">Bourgogne</region>
<settlement type="city">Dijon</settlement>
</placeName>
<orgName type="university">Université de Bourgogne</orgName>
</affiliation>
</k>
<l><i>000C29</i>
</l>
<n>1</n>
<t>1</t>
</g>
<g><k><affiliation wicri:level="4"><country xml:lang="fr">France</country>
<wicri:regionArea>IUVV Jules Guyot, Université de Bourgogne, 1 rue Claude Ladrey, 21078, Dijon</wicri:regionArea>
<placeName><region type="region" nuts="2">Bourgogne-Franche-Comté</region>
<region type="old region" nuts="2">Bourgogne</region>
<settlement type="city">Dijon</settlement>
</placeName>
<orgName type="university">Université de Bourgogne</orgName>
</affiliation>
</k>
<l><i>000C29</i>
</l>
<n>1</n>
<t>1</t>
</g>
<g><k><affiliation>NONE (BIBLIO)</affiliation>
</k>
<l><i>000146</i>
<i>000927</i>
</l>
<n>2</n>
<t>2</t>
</g>
</l>
<n>3</n>
<t>4</t>
</g>
<g><k>Dominique Peyron</k>
<l><g><k><affiliation wicri:level="1"><hal:affiliation type="laboratory" xml:id="struct-200255" status="VALID"> <orgName>Institut Universitaire de la Vigne et du Vin "Jules Guyot"</orgName>
<orgName type="acronym">IUVV Jules Guyot</orgName>
<desc> <address> <addrLine>Université de Bourgogne - 2, rue Claude Ladrey - BP 27 877 - 21078 Dijon</addrLine>
<country key="FR"></country>
</address>
<ref type="url">http://iuvv.u-bourgogne.fr/</ref>
</desc>
<listRelation> <relation active="#struct-300270" type="direct"></relation>
</listRelation>
<tutelles><tutelle active="#struct-300270" type="direct"><org type="institution" xml:id="struct-300270" status="VALID"> <orgName>Université de Bourgogne</orgName>
<orgName type="acronym">UB</orgName>
<desc> <address> <addrLine>Maison de l'université - Esplanade Érasme - BP 27877 - 21078 Dijon cedex</addrLine>
<country key="FR"></country>
</address>
<ref type="url">http://www.u-bourgogne.fr/</ref>
</desc>
</org>
</tutelle>
</tutelles>
</hal:affiliation>
<country>France</country>
<placeName><settlement type="city">Dijon</settlement>
<region type="region" nuts="2">Région Bourgogne</region>
</placeName>
<orgName type="university">Université de Bourgogne</orgName>
<orgName type="institution" wicri:auto="newGroup">Université de Bourgogne Franche-Comté</orgName>
</affiliation>
</k>
<l><i>002003</i>
</l>
<n>1</n>
<t>1</t>
</g>
<g><k><affiliation wicri:level="1"><inra:affiliation type="INRA"><name>Institut National de Recherche Agronomique</name>
<acronym>INRA</acronym>
<unit><name>Centre des Sciences du Goût et de l'Alimentation </name>
<code>1324</code>
<type>UMR</type>
<laboratory>UMR : Centre des Sciences du Goût et de l'Alimentation , Dijon</laboratory>
<city>Dijon</city>
<country>FRA</country>
<center><code>29</code>
<name>Centre de recherche de Dijon</name>
<acronym>CR DIJON</acronym>
</center>
<department><code>47</code>
<name>Alimentation Humaine</name>
<acronym>ALIM.H</acronym>
<authorityType>Département de recherche</authorityType>
</department>
<department><code>52</code>
<name>Caractérisation et Elaboration des Produits issus de l'Agriculture</name>
<acronym>CEPIA</acronym>
<authorityType>Département de recherche</authorityType>
</department>
<acronym>CSGA</acronym>
<affiliationPartners><name>Université de Bourgogne - Dijon</name>
<acronym>U. Bourgogne</acronym>
</affiliationPartners>
<affiliationPartners><name>Centre National de la Recherche Scientifique</name>
<acronym>CNRS</acronym>
</affiliationPartners>
</unit>
</inra:affiliation>
<country>France</country>
<orgName>Institut national de la recherche agronomique</orgName>
</affiliation>
</k>
<l><i>001902</i>
</l>
<n>1</n>
<t>1</t>
</g>
<g><k><affiliation wicri:level="1"><inra:affiliation type="external"><name>Université de Bourgogne Franche-Comté (COMUE)</name>
<identifier>312901</identifier>
<acronym>UBFC</acronym>
<country>FRA</country>
</inra:affiliation>
<country>France</country>
</affiliation>
</k>
<l><i>000323</i>
</l>
<n>1</n>
<t>1</t>
</g>
<g><k><affiliation><inra:affiliation type="INRA"><name>Institut National de Recherche Agronomique</name>
<acronym>INRA</acronym>
<unit><name>Centre des Sciences du Goût et de l'Alimentation </name>
<code>1324</code>
<type>UMR</type>
<laboratory>UMR : Centre des Sciences du Goût et de l'Alimentation , Dijon</laboratory>
<city>Dijon</city>
<country>France</country>
<center><code>29</code>
<name>Centre de recherche Dijon</name>
<acronym>CR DIJON</acronym>
</center>
<department><code>52</code>
<name>Caractérisation et Elaboration des Produits issus de l'Agriculture</name>
<acronym>CEPIA</acronym>
<authorityType></authorityType>
</department>
<department><code>47</code>
<name>Alimentation Humaine</name>
<acronym>ALIMH</acronym>
<authorityType></authorityType>
</department>
<acronym>CSGA</acronym>
<affiliationPartners><name>Université de Bourgogne - Dijon</name>
<acronym>U. Bourgogne</acronym>
</affiliationPartners>
<affiliationPartners><name>Centre National de la Recherche Scientifique</name>
<acronym>CNRS</acronym>
</affiliationPartners>
</unit>
</inra:affiliation>
<wicri:noCountry>France</wicri:noCountry>
</affiliation>
</k>
<l><i>000323</i>
</l>
<n>1</n>
<t>1</t>
</g>
<g><k><affiliation><inra:affiliation type="INRA"><name>Institut National de Recherche Agronomique</name>
<acronym>INRA</acronym>
<unit><name>Centre des Sciences du Goût et de l'Alimentation </name>
<code>1324</code>
<type>UMR</type>
<laboratory>UMR : Centre des Sciences du Goût et de l'Alimentation , Dijon</laboratory>
<city>Dijon</city>
<country>France</country>
<center><code>29</code>
<name>Centre de recherche de Dijon</name>
<acronym>CR DIJON</acronym>
</center>
<department><code>47</code>
<name>Alimentation Humaine</name>
<acronym>ALIM.H</acronym>
<authorityType>Département de recherche</authorityType>
</department>
<department><code>52</code>
<name>Caractérisation et Elaboration des Produits issus de l'Agriculture</name>
<acronym>CEPIA</acronym>
<authorityType>Département de recherche</authorityType>
</department>
<acronym>CSGA</acronym>
<affiliationPartners><name>Université de Bourgogne - Dijon</name>
<acronym>U. Bourgogne</acronym>
</affiliationPartners>
<affiliationPartners><name>Centre National de la Recherche Scientifique</name>
<acronym>CNRS</acronym>
</affiliationPartners>
</unit>
</inra:affiliation>
<wicri:noCountry>France</wicri:noCountry>
</affiliation>
</k>
<l><i>000A55</i>
</l>
<n>1</n>
<t>1</t>
</g>
<g><k><wicri:noCountry>France</wicri:noCountry>
</k>
<l><i>000323</i>
<i>000A55</i>
</l>
<n>2</n>
<t>2</t>
</g>
</l>
<n>6</n>
<t>7</t>
</g>
</l>
<n>3</n>
<t>13</t>
</g>
![]() | This area was generated with Dilib version V0.6.33. | ![]() |