Serveur d'exploration sur les terroirs - Curation (Istex)

Index « Keywords » - entrée « Sustainable consumption »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
Sustainable beef production < Sustainable consumption < Sustainable cuisine  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 4.
Ident.Authors (with country if any)Title
000856 (2010) Christian Brodhag [France]A differentiated approach for sustainable consumption and production policies
000867 (2011) Diana Mincyte [Niger]Subsistence and Sustainability in Post‐industrial Europe: The Politics of Small‐scale Farming in Europeanising Lithuania
001173 (2007) Monica Truninger [Royaume-Uni]The Taste Culture Reader – Experiencing Food and Drink
001913 (2008) Lucie Sirieix [France] ; Gilles. Grolleau [France] ; Burkhard Schaer [France]Do consumers care about food miles? An empirical analysis in France

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Wicri/Agronomie/explor/TerroirV1/Data/Istex/Curation
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Istex/Curation/KwdEn.i -k "Sustainable consumption" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Istex/Curation/KwdEn.i  \
                -Sk "Sustainable consumption" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/Istex/Curation/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=    Wicri/Agronomie
   |area=    TerroirV1
   |flux=    Istex
   |étape=   Curation
   |type=    indexItem
   |index=    KwdEn.i
   |clé=    Sustainable consumption
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.33.
Data generation: Sun Jan 28 20:22:51 2018. Site generation: Tue Mar 12 12:09:07 2024