Serveur d'exploration sur les terroirs - Curation (Istex)

Index « AbsEn.i » - entrée « many »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
manuscripts < many < mao  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 85.
[0-20] [0 - 20][0 - 50][20-40]
Ident.Authors (with country if any)Title
000141 (1998) Jennifer Astone [États-Unis]Incorporating local history into planning documents: A case study from Guinea, West Africa
000246 (2005) Matthew F. Jordan [États-Unis]Discophilie or Discomanie?
000248 (2008) Jennifer Willging [États-Unis]Of GMOs, McDomination and Foreign Fat: Contemporary Franco-American Food Fights
000252 (2005) Phil René OyonoProfiling Local-Level Outcomes of Environmental Decentralizations: The Case of Cameroon’s Forests in the Congo Basin
000263 (2006) Jean BaubérotModernité tardive, religion et mutation du public et du privé (à partir de l ’exemple français)
000264 (2005) John Briggs [Royaume-Uni]The use of indigenous knowledge in development: problems and challenges
000279 (2007) Colin Gough [Royaume-Uni]Musical Acoustics
000282 (1999) Roger B. Boulton [États-Unis] ; Vernon L. Singleton [États-Unis] ; Linda F. Bisson [États-Unis] ; Ralph E. Kunkee [États-Unis]Preparation, Analysis, and Evaluation of Experimental Wines
000307 (2011) Gustav Styger [Afrique du Sud] ; Bernard Prior [Afrique du Sud] ; Florian F. Bauer [Afrique du Sud]Wine flavor and aroma
000316 (2011) A. R Bild [Danemark] ; U. B. Hansen [Danemark] ; S. Kambou [Burkina Faso]Regeneration of Vitellaria paradoxa and Parkia biglobosa in a parkland in Southern Burkina Faso
000317 (2012) Justin Myers [États-Unis]The logic of the gift: the possibilities and limitations of Carlo Petrini’s slow food alternative
000333 (2013) E. Couturier [France]Le thé, le café et le chocolat en cuisine : à boire et à manger. Usages culinaires et recettes
000338 (2005) R. G. V. Bramley [Australie]Understanding variability in winegrape production systems 2. Within vineyard variation in quality over several vintages
000361 (2012) Gabriella Scarlatta EschrichReading Philippe Desportes in Le Rencontre des muses de France et d'Italie
000362 (2012) Yann Demarigny [France]Fermented food products made with vegetable materials from tropical and warm countries: microbial and technological considerations
000374 (2011) Christi G. TownsendViticulture and the Role of Geomorphology: General Principles and Case Studies
000396 (2003) Angela TregearFrom Stilton to Vimto: Using Food History to Re‐think Typical Products in Rural Development
000413 (2008) C. T. West [États-Unis] ; C. Roncoli [États-Unis] ; F. OuattaraLocal perceptions and regional climate trends on the Central Plateau of Burkina Faso
000426 (2005) Thomas J. Bassett [États-Unis]Card‐carrying hunters, rural poverty, and wildlife decline in northern Côte d’Ivoire
000625 (2014) Émilie AudigierPudeur et liberté chez le traducteur Philéas Lebesgue
000645 (2011) Marisa Filipe ; José De MascarenhasAbandoned villages and related geographic and landscape context: guidelines to natural and cultural heritage conservation and multifunctional valorization

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Wicri/Agronomie/explor/TerroirV1/Data/Istex/Curation
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Istex/Curation/AbsEn.i -k "many" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Istex/Curation/AbsEn.i  \
                -Sk "many" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/Istex/Curation/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=    Wicri/Agronomie
   |area=    TerroirV1
   |flux=    Istex
   |étape=   Curation
   |type=    indexItem
   |index=    AbsEn.i
   |clé=    many
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.33.
Data generation: Sun Jan 28 20:22:51 2018. Site generation: Tue Mar 12 12:09:07 2024