Serveur d'exploration sur les terroirs - Curation (Istex)

Index « AbsEn.i » - entrée « latest »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
laterite < latest < latham  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 8.
Ident.Authors (with country if any)Title
000284 (1996) B. MédinaWine authenticity
000353 (2003) Current Awareness in Flavour and Fragrance
000784 (2013) Enrico Novelli [Italie]The Dairy Products, Nutritional and Legal Value, an Opportunity for the Defense and Promotion of the Territory
000785 (2009) T. Deak [Hongrie]Ecology and Biodiversity of Yeasts with Potential Value in Biotechnology
001299 (2013) Adam J. MathewsApplying Geospatial Tools and Techniques to Viticulture
001300 (2010) Current awareness in flavour and fragrance
001371 (2006) Current awareness in flavour and fragrance
001889 (2003) Current awareness in phytochemical analysis

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Wicri/Agronomie/explor/TerroirV1/Data/Istex/Curation
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Istex/Curation/AbsEn.i -k "latest" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Istex/Curation/AbsEn.i  \
                -Sk "latest" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/Istex/Curation/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=    Wicri/Agronomie
   |area=    TerroirV1
   |flux=    Istex
   |étape=   Curation
   |type=    indexItem
   |index=    AbsEn.i
   |clé=    latest
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.33.
Data generation: Sun Jan 28 20:22:51 2018. Site generation: Tue Mar 12 12:09:07 2024