Serveur d'exploration sur les terroirs - Curation (Istex)

Index « AbsEn.i » - entrée « fermented »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
fermentative < fermented < fermenting  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 4.
Ident.Authors (with country if any)Title
000362 (2012) Yann Demarigny [France]Fermented food products made with vegetable materials from tropical and warm countries: microbial and technological considerations
000805 (2011) Patrick Jagoret [France, Cameroun] ; Isabelle Michel-Dounias [France] ; Eric Malézieux [France]Long-term dynamics of cocoa agroforests: a case study in central Cameroon
001273 (2012) José Luis Navarrete-Bola Os [Mexique]Improving traditional fermented beverages: How to evolve from spontaneous to directed fermentation
001352 (1995) Martin P. Day [France] ; Benli Zhang [France] ; Gerard J. Martin [France]Determination of the geographical origin of wine using joint analysis of elemental and isotopic composition. II—Differentiation of the principal production zones in france for the 1990 vintage

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Wicri/Agronomie/explor/TerroirV1/Data/Istex/Curation
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Istex/Curation/AbsEn.i -k "fermented" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Istex/Curation/AbsEn.i  \
                -Sk "fermented" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/Istex/Curation/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=    Wicri/Agronomie
   |area=    TerroirV1
   |flux=    Istex
   |étape=   Curation
   |type=    indexItem
   |index=    AbsEn.i
   |clé=    fermented
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.33.
Data generation: Sun Jan 28 20:22:51 2018. Site generation: Tue Mar 12 12:09:07 2024