Serveur d'exploration sur les terroirs - Curation (Istex)

Index « AbsEn.i » - entrée « discussions »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
discussion < discussions < discute  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 6.
Ident.Authors (with country if any)Title
000943 (2011) Brad WeissMAKING PIGS LOCAL: Discerning the Sensory Character of Place
000C70 (2005) D. C. H. Watts [Royaume-Uni] ; B. Ilbery [Royaume-Uni] ; D. Maye [Royaume-Uni]Making reconnections in agro-food geography: alternative systems of food provision
000C91 (2012) Amadou M. Dieye [États-Unis] ; D. P. Roy [États-Unis]A Study of Rural Senegalese Attitudes and Perceptions of Their Behavior to Changes in the Climate
000E09 (2011) Gary W. McdonoghLearning from Barcelona: Discourse, Power and Praxis in the Sustainable City
001225 (2012) Jim Bingen [États-Unis]Labels of origin for food, the new economy and opportunities for rural development in the US
001723 (2006) Laura B. Delind [États-Unis]Of Bodies, Place, and Culture: Re-Situating Local Food

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Wicri/Agronomie/explor/TerroirV1/Data/Istex/Curation
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Istex/Curation/AbsEn.i -k "discussions" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Istex/Curation/AbsEn.i  \
                -Sk "discussions" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/Istex/Curation/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=    Wicri/Agronomie
   |area=    TerroirV1
   |flux=    Istex
   |étape=   Curation
   |type=    indexItem
   |index=    AbsEn.i
   |clé=    discussions
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.33.
Data generation: Sun Jan 28 20:22:51 2018. Site generation: Tue Mar 12 12:09:07 2024