Serveur d'exploration sur les terroirs - Checkpoint (Istex)

Index « Wicri.i » - entrée « Acide »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
Accès au marché < Acide < Acidification  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 15.
Ident.Authors (with country if any)Title
000126 (2013) Carien Coetzee [Afrique du Sud] ; Klemen Lisjak [Slovénie] ; Laura Nicolau [Nouvelle-Zélande] ; Paul Kilmartin [Nouvelle-Zélande] ; Wessel Johannes Du Toit [Afrique du Sud]Oxygen and sulfur dioxide additions to Sauvignon blanc must: effect on must and wine composition
000251 (2012) Chanyarin Somporn [Thaïlande] ; Amnouy Kamtuo [Thaïlande] ; Piyada Theerakulpisut [Thaïlande] ; Sirithon Siriamornpun [Thaïlande]Effect of shading on yield, sugar content, phenolic acids and antioxidant property of coffee beans (Coffea Arabica L. cv. Catimor) harvested from north‐eastern Thailand
000445 (2010) Plant – pathogen interactions and disease resistance
000446 (2010) Plant – management – environment interactions
000447 (2010) Plant growth and development
000470 (2010) Grapevine water relations
000473 (2010) Genomics and molecular genetics
000474 (2010) Fruit composition
000479 (2010) Flowering and fruit set
000521 (2010) Abiotic stresses and plant responses to climate change
000831 (2008) Andrew Taylor [Royaume-Uni] ; Simon Branch [Royaume-Uni] ; Martin P. Day [Australie] ; Marina Patriarca [Italie] ; Mark White [Royaume-Uni]Atomic spectrometry update. Clinical and biological materials, foods and beverages
000C42 (2005) Sally-Jean Bell [Australie] ; Paul A. Henschke [Australie]Implications of nitrogen nutrition for grapes, fermentation and wine
000F50 (2000) I. S Arvanitoyannis [Grèce] ; M. N Katsota [Grèce] ; E. P Psarra [Grèce] ; E. H Soufleros [Grèce] ; S. Kallithraka [Grèce]Application of quality control methods for assessing wine authenticity: Use of multivariate analysis (chemometrics)
001116 (1998) Richard Gawel [Australie]Red wine astringency: a review
001129 (1998) S. Buchin [France] ; V. Delague [France] ; G. Duboz [France] ; J. L. Berdague ; E. Beuvier [France] ; S. Pochet [France] ; R. Grappin [France]Influence of Pasteurization and Fat Composition of Milk on the Volatile Compounds and Flavor Characteristics of a Semi-hard Cheese

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Wicri/Agronomie/explor/TerroirV1/Data/Istex/Checkpoint
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Istex/Checkpoint/Wicri.i -k "Acide" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Istex/Checkpoint/Wicri.i  \
                -Sk "Acide" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/Istex/Checkpoint/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=    Wicri/Agronomie
   |area=    TerroirV1
   |flux=    Istex
   |étape=   Checkpoint
   |type=    indexItem
   |index=    Wicri.i
   |clé=    Acide
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.33.
Data generation: Sun Jan 28 20:22:51 2018. Site generation: Tue Mar 12 12:09:07 2024