Serveur d'exploration sur les terroirs - Checkpoint (Istex)

Index « Titre (en) » - entrée « trained »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
traffic < trained < training  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 3.
Ident.Authors (with country if any)Title
000150 (2013) J. Ballester [France] ; M. Mihnea [France] ; D. Peyron [France] ; D. Valentin [France]Exploring minerality of Burgundy Chardonnay wines: a sensory approach with wine experts and trained panellists
000239 (2012) Carolyn F. Ross [États-Unis] ; Karen M. Weller ; J. Richard AlldredgeImpact of Serving Temperature on Sensory Properties of Red Wine as Evaluated Using Projective Mapping by a Trained Panel
000904 (2008) C. F. Ross [États-Unis] ; J. Bohlscheid [États-Unis] ; K. Weller [États-Unis]Influence of Visual Masking Technique on the Assessment of 2 Red Wines by Trained and Consumer Assessors

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Wicri/Agronomie/explor/TerroirV1/Data/Istex/Checkpoint
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Istex/Checkpoint/Title.i -k "trained" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Istex/Checkpoint/Title.i  \
                -Sk "trained" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/Istex/Checkpoint/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=    Wicri/Agronomie
   |area=    TerroirV1
   |flux=    Istex
   |étape=   Checkpoint
   |type=    indexItem
   |index=    Title.i
   |clé=    trained
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.33.
Data generation: Sun Jan 28 20:22:51 2018. Site generation: Tue Mar 12 12:09:07 2024