Serveur d'exploration sur les terroirs - Checkpoint (HalInra)

Index « Titre (en) » - entrée « properties »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
proof < properties < property  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 7.
Ident.Authors (with country if any)Title
000065 (2017) Marie Fretin ; Anne Ferlay ; Isabelle Verdier-Metz ; Florence Fournier ; Marie-Christine Montel ; Anne Farruggia ; Céline Delbes ; Bruno MartinThe effects of low-input grazing systems and milk pasteurisation on the chemical composition, microbial communities, and sensory properties of uncooked pressed cheeses
000243 (2016) D. Carbajal-Ida ; Chantal Maury ; E. Salas ; René Siret ; Emira MehinagicPhysico-chemical properties of botrytised Chenin blanc grapes to assess the extent of noble rot
000669 (2014) Bruno Martin [France] ; Isabelle Verdier-Metz [France] ; Anne Ferlay [France] ; Jean-Louis Berdagué [France] ; Agnes Cornu [France] ; Yves Chilliard [France] ; Jean Baptiste Coulon [France] ; Marie-Christine Montel [France]How cow characteristics and management influence the sensory properties of milk and cheese?
000670 (2014) Bruno Martin [France] ; Isabelle Verdier-Metz [France] ; Anne Ferlay [France] ; Jean-Louis Berdagué [France] ; Agnes Cornu [France] ; Yves Chilliard [France] ; Jean Baptiste Coulon [France] ; Marie-Christine Montel [France]How cow characteristics and management influence the sensory properties of milk and cheese?
000D88 (2009) Hubert Vincent VarellaInversion of a crop model for estimating spatially the soil properties and improving the prediction of agro-environmental variables
001362 (2002) Jean Baptiste Coulon [France] ; A. Priolo [Italie]Influence of forage feeding on the composition and organoleptic properties of meat and dairy products : Bases for a "terroir" effect
001426 (2001) G. Barbeau [France] ; Y. Cadot [France] ; L. Stevez [France] ; M. H. Bouvet [France] ; M. Cosneau [France] ; C. Asselin [France] ; A. Mège [France]Role of soil physical properties, climate and harvest period on must composition, wine type and flavour (Vitis vinifera L., cv. Chenin)

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Wicri/Agronomie/explor/TerroirV1/Data/HalInra/Checkpoint
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/HalInra/Checkpoint/Title.i -k "properties" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/HalInra/Checkpoint/Title.i  \
                -Sk "properties" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/HalInra/Checkpoint/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=    Wicri/Agronomie
   |area=    TerroirV1
   |flux=    HalInra
   |étape=   Checkpoint
   |type=    indexItem
   |index=    Title.i
   |clé=    properties
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.33.
Data generation: Sun Jan 28 20:22:51 2018. Site generation: Tue Mar 12 12:09:07 2024