Serveur d'exploration sur les terroirs - Curation (Hal)

Index « HalTutelle.i » - entrée « EA2212 »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
EA1663 < EA2212 < EA2354  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 2.
Ident.Authors (with country if any)Title
000035 (2014-09-26) Nuthathai Dupuis [Réunion]Implication of bacteria of the germs Arthrobacter in the sirface colorationnof smear-ripened soft cheeses
000082 (2014-09-18) Clara Donadio [Réunion]Traces of bacterial DNA and volatile compounds as first factors of traceability pertaining to salt from regional marshes in the Atlantic Ocean.

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Wicri/Agronomie/explor/TerroirV1/Data/Hal/Curation
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Hal/Curation/HalTutelle.i -k "EA2212" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Hal/Curation/HalTutelle.i  \
                -Sk "EA2212" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/Hal/Curation/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=    Wicri/Agronomie
   |area=    TerroirV1
   |flux=    Hal
   |étape=   Curation
   |type=    indexItem
   |index=    HalTutelle.i
   |clé=    EA2212
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.33.
Data generation: Sun Jan 28 20:22:51 2018. Site generation: Tue Mar 12 12:09:07 2024