Serveur d'exploration sur l'oranger - Curation (PubMed)

Index « MedMesh.i » - entrée « Frozen Foods »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
Freund's Adjuvant < Frozen Foods < Fructans  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 2.
Ident.Authors (with country if any)Title
000D36 (2005) Carol S. Johnston [États-Unis] ; Joanna C. HaleOxidation of ascorbic acid in stored orange juice is associated with reduced plasma vitamin C concentrations and elevated lipid peroxides.
001093 (1955) E P Larkin ; W. Litsky ; J E FullerFecal streptococci in frozen foods. III. Effect of freezing storage on Escherichia coli, Streptococcus faecalis, and Streptococcus liquefaciens inoculated into orange concentrate.

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Wicri/Bois/explor/OrangerV1/Data/PubMed/Curation
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/PubMed/Curation/MedMesh.i -k "Frozen Foods" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/PubMed/Curation/MedMesh.i  \
                -Sk "Frozen Foods" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/PubMed/Curation/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=    Wicri/Bois
   |area=    OrangerV1
   |flux=    PubMed
   |étape=   Curation
   |type=    indexItem
   |index=    MedMesh.i
   |clé=    Frozen Foods
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.25.
Data generation: Sat Dec 3 17:11:04 2016. Site generation: Wed Mar 6 18:18:32 2024